Foto diary februari 2

6

En dat was februari. De kortste maand van het jaar hebben we gehad. En hopelijk daarmee ook de winter, want daar ben ik wel een beetje klaar mee nu. Laat het voorjaar maar komen hoor…. alhoewel, als ik nu naar buiten kijk dan denk ik dat we direct in de herfst terecht zijn gekomen. Februari 2017, een maand die ik me nog lang zal herinneren. Een maand met een grote lach, en ook een hele dikke traan. Met veel feestjes, en helaas ook een groot verdriet. Gelukkig heb ik heel veel foto’s gemaakt, zodat ik nog even terug kan blikken op deze bijzondere weken.Kijk in deze foto diary februari mee naar mijn leven achter de schermen!

Goed, laten we bij het begin beginnen…. Ik gaf je al een update tot halverwege de maand en ondanks dat februari maar kort is, heb ik eigenlijk best veel gedaan.

Foto diary februari

foto diary februari

Eens in de zoveel tijd plannen mijn moeder, zus en ik een uitje met z’n drieën een avondje weg. Deze keer gingen we naar Delft om eerst samen te eten en daarna de bioscoop in te duiken.

Delft ligt hier om de hoek, maar zo vaak kom ik er eigenlijk niet…. Daarom vroeg ik eerst even rond waar we zouden moeten gaan eten. Het werd t Postkantoor op de Hippolytusbuurt, waar we eerst samen een plank met charcuterie, gehaktbrood, crudité met truffelmayonaise, olijven en brood met olijfolie deelden. Beetje lastig om foto’s te maken wel…

foto diary februari

Daarna het hoofdgerecht! Gegrilde hertenbiefstuk, wildstoof, rode kool, gekarameliseerde appel en speculaasjus, nog helemaal in winterse sferen! Vooral het stoofpotje vond ik erg lekker! Ook geen beste foto trouwens, en ik weet al hoe dat komt… ik plukte ze uit mijn Instagram stories. Niet handig.

foto diary februari

En toen door naar de bioscoop om La La Land te zien. Wat een fijne en lieve film, met een hele wijze les in het verhaal… Wat een heerlijk avondje zo!

foto diary februari

De volgende dag mochten we alvast proosten op ons nieuwe huis. Oh ik zou jullie allemaal een rondleiding willen geven op het terrein waar het allemaal gaat gebeuren, er is zoveel te vertellen. Moet ik even een rustig moment voor vinden om alles op te schrijven. Maar proost dus, met bubbels!

foto diary februari

Er kwam een blog online met mijn recept voor basis kruidenmix voor nasi en bami. En daar zaten jullie op te wachten, haha! Ik zal vaker dit soort blogjes online zetten!

foto diary februari

En natuurlijk maakte ik zelf ook nasi klaar. Of nee… ik liet het aan Simon over. Want die kan dat dus ook echt super goed, misschien nog wel beter dan ik!

foto diary februari

Ik kookte ook nog hoor. Deze pasta met citroenkip komt deze week nog online! Lekker om weer wat frissere gerechten op de blog te zetten, ik ben wel toe aan voorjaar.

foto diary februari

Ik was jarig! Hieperdepiep voor mij! Ik bakte de dag ervoor een salted caramel brownie taart en at zelf het eerste stukje als lunch! Wat een straf!

foto diary februari

Op mijn verjaardag zelf knutselde Lise een echte verjaardagskroon voor mij. Ik heb er uiteraard de hele dag mee rondgelopen….

foto diary februari

Ik ging op mijn verjaardag nog even langs bij een vriendin en nam uiteraard een stukje taart mee. Thee, taart, cadeautjes, een fijn begin van mijn verjaardag!

foto diary februari

Maar toen ik in de middag thuis kwam, werd de dag een beetje zwart. Letterlijk en figuurlijk. Dit lieve beestje, Simba, mijn trouwe maatje voor 13 jaar, lag op de bank. En ze bewoog niet meer…. ‘s Ochtends was er helemaal niks aan de hand en stond ze nog te mauwen dat ze eten wilde. En toen zo plotseling… geen poes meer. Ik ben echt zo verdrietig! En het is zo stil in huis… niet leuk, helemaal niet leuk…. We hebben Simba gelijk ‘s middags bij ons nieuwe huis begraven.

foto diary februari

In de avond – ik was ten slotte jarig – had mijn tweelingzus een etentje geregeld bij mijn ouders. Een heuse chefkok maakte een 4 gangen-diner voor ons klaar, met onder andere deze beauty! Heerlijk gegeten, wijntjes gedronken, bijgepraat. En toen naar huis, waar het heel stil was. Boehoeeee!

foto diary februari

Nou, als afsluiter dan deze nog. Nog 1 keer Simba. Mijn lieve gekke Simba, een tijd terug alweer, toen ze mij had getrakteerd op een muis. Top actie lieve poes. Rust zacht…

Maart staat voor de deur! Deze week is het hier nog voorjaarsvakantie. Ik ben een beetje af-en-aan qua werk. Er staan al wat blogs klaar, maar het zal wel iets rustiger zijn dan je bent gewend. Even quality time met de meisjes! Daarna gaan we er weer vol tegenaan!

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

6 reacties

  1. Jaaa, de lente mag van mij ook heel snel komen nu <3. En La La Land – weer een goed verhaal erover! Ik hoor alleen maar enthousiasme. Moet 'm zelf nog gaan zien, dat moet nu maar eens snel gaan gebeuren :). Zo benieuwd naar die film! Nog gefeliciteerd! De taart ziet er heerlijk uit, yum!

  2. Ik ben ook zoooo klaar voor het voorjaar! En La La Land <3 zo veel liefde… Wat verschrikkelijk om thuis te komen en je kat beweegt niet meer, bah . Gecondoleerd!

  3. Pffff ik moet weer even slikken hoor, wat blijft het een naar verhaal van Simba. Bij m’n ouders op de boerderij hebben we aardig wat (aanloop) katten gehad, maar ik had altijd een favoriet. Twee jaar geleden vonden we een ini-mini kitten in de weg, gewoon uit de auto gezet… En ik was op slag verliefd. Een jaar later brak hij op voor ons onbekende wijze zijn achterpoot en heup, en de dierenarts kon niets meer doen. Ik kan er nog om huilen, zo gehecht als je aan zo’n beestje kunt raken! Ik hoop heel erg dat je het snel ergens een beetje een plekje kunt geven, hoe stil het ook is in huis. Nogmaals heel veel sterkte met dit verlies.

    Jammer dat je verjaardag zo’n zwart randje kreeg – de foto’s zien er wel allemaal heel erg goed uit. Ik hoop dat je er toch een beetje van hebt kunnen genieten!

  4. Helma van den Berg op

    Dank je wel , voor deze maand .Heerlijke gerechten en lekker tussendoortjes gemaakt.
    Nog gefeliciteerd met je verjaardag en het sterkte met verlies van jullie simba.
    Ik geniet van je site en e-mails die ik krijg.

    Groetjes Helma

  5. Jeetje, wat naar van Simba! Sterkte! Ik zie een hoop lekkere dingen voorbijkomen dus dat leidt wel wat af, maar het neemt het verdriet inderdaad niet weg!

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.