Foto diary mei 2017

0

Hmmm, ik heb even getwijfeld of ik deze foto diary mei 2017 wel zou plaatsen. Want het is best wel confronterend. Gewoon weer een maand voorbij. Hoppa, alsof het niets is, zo vliegen de dagen en weken en uiteindelijk maanden voorbij. Maar goed, ontkennen heeft geen zin en eigenlijk was het een heerlijke maand. Waarin de zon volop scheen en ik dus weer lekker veel buiten te vinden was. Waar ik twee keer bij een echte chefkok mocht aanschuiven – wat een straf – en een maand met stiekem al een beetje vakantiegevoel. Kijk je mee naar de foto’s? Het zijn er weer een heleboel, dus enjoy!
Ik zit de laatste weken in een iets andere flow. Een heerlijk relaxte flow waarin ik merk dat ik het echt nodig heb om tijd aan mezelf te besteden. Werk is leuk, nog steeds, maar het moet ook leuk blijven. En dat kan ik alleen maar zo houden als ik de lol ervan blijf inzien. En dat was me een klein beetje ontschoten, omdat ik zoveel dingen moest van mezelf. De maand mei stond dus ook in het teken van een beetje rustig aan doen, maar wel veel leuke dingen beleven. Dat is prima gelukt!

Foto diary mei 2017

foto diary mei 2017

Zo, mijn maand begon goed! Ik mocht aanschuiven bij chef Peter Lute van de Kruidfabriek in Amstelveen! We hadden met de Kenwood Xmas battle een diner gewonnen in dit gave restaurant. Genieten was het!

foto diary mei 2017

Fotograferen in een restaurant is niet mijn sterkste kant…. maar wat hebben we ontzettend goed gegeten. Dit was het nagerecht, en ik ben een nep-foodie want ik weet niet meer precies wat dit was… #oeps

foto diary mei 2017

Ons winning team, met vlnr: Teni van Fitbeauty.nl, Stephanie van Semilo (mijn mediabureau), me, Shemara van Eerlijker Eten en Lars van Semilo.

foto diary mei 2017

De volgende dag gewoon weer aan het werk. Ontbijten achter de laptop…. hmmmm, ik zou zeggen ga even lekker zitten voor een rustige start van de dag maar dat lukte niet.

foto diary mei 2017

Foto’s bewerken…. Het recept voor deze Indonesische soto ajam staat inmiddels online.

foto diary mei 2017

Volle maan…. oh echt, ik voel dat altijd zo! Ik ben onrustig, ik ben ontzettend aan het nadenken, maar voel ook tegelijkertijd zo veel. Ik vind het prachtig hoor, maar het is best heftig altijd. Hebben jullie daar ook last van?

foto diary mei 2017

En voor de 2e keer deze maand aan tafel bij een heuse chef! Ik schoof aan bij Niven (Kunz) in Rijswijk omdat hij samen met Juiz~s 3 nieuwe groente (en een beetje fruit-) sappen heeft ontwikkeld.

foto diary mei 2017

 

foto diary mei 2017

Food!

foto diary mei 2017

foto diary mei 2017

In de avond reed ik door naar Haarlem voor het verjaardagsfeestje van Ridiculously Good chocola. Ken je dit merk al? Deze chocola is ten eerste super lekker, maar ook nog eens gluten- en lactosevrij en vrij van geraffineerde suikers. Verantwoord snoepen dus!

foto diary mei 2017

Ik lunchte met een vriendin bij Appels en Peren in Den Haag. Aanrader!

foto diary mei 2017

Moederdag! Ik was alleen thuis met de meiden en dus maakte ik een ontbijtje klaar, zette het op een dienblad en nam het mee naar het grote bed. Daar hebben we met z’n drietjes zitten smullen. Oh, en de koffie staat niet op de foto…

foto diary mei 2017

Daarna gingen we het bos in, waar we een veld vol met blaasbloemen tegenkwamen. Ik heb ze zelf natuurlijk ook uitgeblazen en een wens erbij gedaan.

foto diary mei 2017

Lunch in de tuin! Wat was het heerlijk weer deze maand! Dit is trouwens de linzensalade met feta, doperwten en granaatappel die je eerder al online zag komen.

foto diary mei 2017

En nog meer lunch. Na een rondje hardlopen. Ik heb het sporten weer opgepakt en dat bevalt me prima. Dit is de Italiaanse omelet wrap met Parmaham en oude kaas.

foto diary mei 2017

MIJLPAAL!!!! 30K aan volgers op Facebook, wow, te gek! Volg jij mij daar al?

foto diary mei 2017

Wijn op het strand…. heerlijk! Ik zit heel graag bij Suiderstrand op Kijkduin. Net even weg van de drukte en ze hebben een heerlijk menukaart.

foto diary mei 2017

Het lange Hemelvaartweekend voelde een beetje als vakantie…. lekker naar het strand, en in de avond uit eten bij de pizzeria. Geslaagd!

foto diary mei 2017

En tot slot staken we de bbq nog aan. Heerlijk buiten eten, in de warmte en met gewoon wat simpele (zelfgemaakte!) saté en een worstje van de slager.

Zo, dat waren een heleboel foto’s. Mei was heerlijk! Ik had de maanden ervoor een beetje een (blog)dip, maar die is nu wel weer over. Ik ben relaxter dan ik was en heb zin in juni. Een maand waarvoor de ene na de andere uitnodiging voor persevents binnen stroomt. Waarin ik nog een weekend weg ga met een lieve vriendin. Waarin ik hard vooruit ga werken voor de zomervakantie…. Kom maar op dus!

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.