Healthy food news #2

1

Er zijn weer leuke berichten in mijn mailbox terecht gekomen, nieuwe producten die verschenen zijn en die ik graag met jullie deel. Omdat ik niet altijd voor elk product een aparte blog voor wil schrijven, heb ik de healthy food news rubriek bedacht; een rubriek waarin ik met jullie deel wat er in mijn mailbox beland is en waar ik enthousiast van wordt. Vandaag deel #2. Uiteraard raad ik je aan zoveel mogelijk natuurlijke, onbewerkte producten te gebruiken. Maar als je ook eens wat alternatieven in je voorraad kast wilt hebben, dan lees je hier dus wat er recent in de supermarkt verschenen is. Laat je me in de comments weten of jij hier ook blij van wordt?

Farm Brothers Spelt Squares

Farm brothers spelt squaresFarm Brothers spelt squares zijn 100% biologisch, hebben een lage GI index score en zijn geschikt voor vegetariërs. Door grof gemalen speltmeel te gebruiken, blijven de voedingsvezels en suikerverbindingen in de squares in tact, en dat maakt ze voedzaam en geeft ze een lekkere stevige structuur. Farm Brothers gebruiken een plantaardig stremsel als bindmiddel, en dat maakt de squares geschikt voor vegetariërs.

Er zijn drie Farm Brothers spelt squares:

  • Sea Salt & Rosemary
  • Tomato Bruschetta en
  • Curry & Cheese

De spelt squares kosten € 2,79 voor een zak van 125 gram en zijn te koop bij o.a. Ekoplaza en Bilder en de Clercq.

Salades to go van AH

Dit najaar komt Albert Heijn To Go met drie nieuwe salades. De salades zijn gezond, verrassend en samengesteld met heerlijke seizoensgroenten. Ideaal voor een snelle lunch on the go, een verantwoorde lunch op kantoor of als tussendoortje. De drie nieuwe salades zijn:

Salades AH to Go

  • Venkel, sinaasappel en gortsalade: een salade met friszoete sinaasappel, gestoomde venkel, verse rucola en zoete gele rozijnen.
  • Spelt quinoa salade: een salade van een hartige granenmix met frisse mango, zoete blauwe bes, cranberrystukjes, broccoli en een lichtzure dressing.
  • Gemengde wortelsalade: een knapperige salade van verschillende wortelsoorten, zoete rozijnen, amandelschaafsel en romige mosterddressing

De nieuwe salades zijn vanaf maandag 29 september te koop bij alle Albert Heijn To Go winkels in Nederland. De wortelsalade is verkrijgbaar voor € 2,75, de spelt quinoa salade en venkelsalade zijn € 3,00. Handig voor als je veel onderweg bent of weinig tijd hebt om een salade klaar te maken.

Clipper tea

Clipper teaClipper tea vind ik alleen al geweldig vanwege de prachtige doosjes waarin de thee verpakt zit. Ik haal heel graag bij de Tuinen mijn Clipper tea, maar tegenwoordig is ook het assortiment in de gewone supermarkt uitgebreid. Nadat al de ‘gewone’ en groene thee bij mijn supermarkt te koop waren, komt Clipper Tea dit najaar met drie nieuwe smaken; Green Chai, Elderflower & Strawberry en Green Raspberry & Mint. En vooral de Green Green Chai is echt mijn favoriet. Alle Clipper Tea’s zijn natuurlijk, biologisch en Fairtrade.

Een doosje met 20 zakjes thee kost ongeveer € 2,39, zie hier de verkooppunten.

Voor zover deze healthy food news #2. Het is niet zo dat ik vanaf nu elke week een healthy food news ga plaatsen, mocht ik weer een mooie verzameling aan producten hebben dan volgt editie #3.

Wil je mijn tips om bewust en gezond te eten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (rechtsboven).

Volg Mind Your Feed op Twitter | Facebook |Bloglovin | Instagram

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

1 reactie

  1. Emily van Kampen op

    Ik ben vooral heel nieuwsgierig naar de wortel en spelt quinoa salades van Albert Heijn. Die lijken me erg lekker! De Clipper thee heb ik al geprobeerd en de spelt crackers van Farm Brothers wil ik misschien nog wel eens proeven, ookal ben ik niet zo’n fan van hartige snacks.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.