MYF trakteert: Echt Eten van Jonathan Karpathios

69

Als laatste spreekwoordelijke klapper op de vuurpijl heb ik vandaag nog 1 te gekke winactie voor jullie! Wat een feest was het deze week hè? Heb je meegedaan aan de winacties waarbij je Ridiculously Good chocolate, een Lunchbots trommel + drinkbeker, een set luxe verzorgingsproducten of die toffe blender kon winnen? Je kunt aan alle winacties nog meedoen tot maandag 12 oktober 2015, 23.59 uur! En vandaag sluit ik af met een laatste cadeau. Ook dit is weer een pareltje, een prijs die echt helemaal bij Mind Your Feed past en waar ik trots op ben dat ik deze mag weggeven. Ik heb namelijk 1 exemplaar van Echt Eten van Jonathan Karpathios voor jullie! Hoe je kans maakt op dit geweldige boek, lees je hieronder. 

Echt Eten van Jonathan Karpathios

Echt Eten, daar draait het bij mij allemaal om…. Pure ingrediënten, natuurlijke producten, geen kunstmatige toevoegingen. Eten waarvan je weet waar het vandaan komt, dat met liefde en aandacht groot gebracht is, en waar nog voedingsstoffen inzitten. Gewoon echt eten, zoals eten ooit bedoeld was. Dus een boek dat die naam draagt, daar ben ik natuurlijk onmiddellijk door geboeid!

In Echt Eten vind je de favoriete recepten van Jonathan Karpathios. Jonathan laat zien hoe de natuur hem inspireert en hem leidt naar overheerlijke gerechten en originele recepten. In zijn restaurant in Hoofddorp – Vork en Mes – kun je daar van proeven, maar met dit boek kun je ook zelf aan de slag! Jonathan zegt: Er is een hele generatie ontstaan die niet meer vanuit de basis heeft leren koken van hun ouders… en om eerlijk te zijn, vind ik dat hij daar zeker gelijk in heeft. Moet je eens in de supermarkt kijken, die staat vol met pakjes en zakjes, omdat mensen niet meer kunnen koken.

Echt eten van Jonathan Karpathios

Voor de recepten in Echt Eten gebruikt Jonathan ingredienten die zonder kunstmatige toevoegingen tot stand zijn gekomen. Voor zijn restaurant kweekt hij trouwens veel van zijn groenten en kruiden zelf! Bovendien kookt hij  met respect voor het dier, luisterend naar elk moment van het seizoen. In dit boek kijk je als het ware mee over zijn schouder als Jonathan op zoek gaat naar de herkomst van de producten die hij graag gebruikt. En uiteraard daagt hij je uit om zelf aan de slag te gaan, je leert wat er in jouw voorraadkast moet staan en hoe je basistechnieken leert te beheersen.

Afgelopen woensdag mocht ik bij Vork en Mes een exemplaar van dit boek ophalen, en ik was eigenlijk alleen al onder de indruk van de buitenkant van het restaurant. Jammer dat ik niet langer kon blijven om ook van Jonathans kunsten te proeven, maar ik had nog meer afspraken. Wel heb ik het boek al goed doorgenomen en hier staat zoveel kennis in! Niet alleen meer dan 120 recepten om je vingers bij af te likken, maar ook de mooiste foto’s en gewoon heel veel degelijke achtergrondinformatie. Zoals ik zei mag ik 1 exemplaar weggeven, lees snel verder om te zien wat je hiervoor moet doen!

Echt eten van Jonathan Karpathios

Win het boek Echt Eten van Jonathan Karpathios

Dit is echt een musthave voor je kookboekenplank…. Het boek Echt Eten win je echter niet zomaar…haha! Heb je meegedaan aan eerdere winacties, dan weet je dat er nu nog een vraag komt waarmee je mij uiteindelijk kunt helpen.

Goed, wat moet je doen? Ik wil van je weten welk recept jij nog mist op Mind Your Feed? Dat mag van alles zijn, zolang het maar bij mij past! Degene die het boek wint, krijgt dan een extra cadeautje, want het recept van de winnaar ga ik ook werkelijk bereiden en op mijn blog zetten!

  • Laat hieronder een reactie achter; vertel mij welk recept jij wilt zien op Mind Your Feed! Geef een geldig e-mailadres op.
  • Natuurlijk geef je Mind Your Feed een like op Facebook, volg je mij op Twitter, Instagram of Bloglovin.
  • En share the happiness, deel je dit bericht voor me op social media dan vind ik dat heel leuk!

De winactie loopt tot maandag 12 oktober 2015, 23.59 uur. In de week erna maak ik de winnaars bekend! Succes allemaal en ik ben heel benieuwd naar jullie reacties!

Echt eten van Jonathan Karpathios

Wil je mijn tips in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram

 

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

69 reacties

  1. Wat een gaaf boek! Hier ben ik erg benieuwd naar!
    Het recept wat ik graag zou willen zien is die voor een makkelijk to go ontbijtje.
    Ik ben sinds kort begonnen met een nieuwe baan en ga om 6.20 uur van huis.
    Ik ontbijt nu daarvoor, maar vind dat eigenlijk iets te vroeg. Ik wil dus graag iets meenemen,
    maar ben niet zo creatief. En boterhammen met kaas eet ik liever niet 😉

  2. Oooo wat een goed boek lijkt me dit.
    Ik mis nog recepten met tijgernoten/tijgernotenmeel, zonder (veel) zoetstoffen (passend bij jouw overwegingen over suiker, haha, helemaal mee eens trouwens!). Graag een ontbijtrecept of tussendoortje.

  3. Dat boek!!! *kwijl* die wil ik wel heel graag winnen!!!
    Een recept bedenken voor op mind your feed…nou die aardappel spek cake uit het boek lijkt me wel wat, ziet er super lekker uit!
    Groetjes, Christa

  4. Anja Klijn Velderman op

    Wat een gaaf boek. Ik ben op dit moment zo bezig met gezond en goed eten. (Inmiddels 25 kg afgevallen) dat dit boek wel erg goed van pas zou komen. Anja

  5. Gitty Coerts op

    Wat een leuke win-actie, dit boek lijkt mij super! Ik zou het heel leuk vinden om meer te lezen over een recept met vergeten groenten, bijvoorbeeld schorseneren. Ik ben heel erg van het uitproberen, maar dan heb ik wel een (basis)recept nodig, anders loopt het niet goed af
    Groetjes,
    Gitty

  6. Ik mag momenteel geen dierlijke melkproducten en tarwe, dus een lekker en gezond ontbijt (zonder deze dingen), dat snel klaar is zou wel leuk zijn. Nog veel succes met je fantastische site en doe zo verder!

  7. Prachtig boek en hoewel ik nooit uit pakjes en zakjes kookte zou ik nog heel veel inspiratie uit het boek kunnen en willen halen, omdat ik zo van koken hou!
    Sinds ik geen suiker en tarwe meer eet bak ik veel brood zelf en zie ik vaak bananenbrood, maar ik zou nog graag een recept willen maken, warbij geen banaan als zoetmiddel wordt gebruikt, maar een ander soort fruit.

    overigens haal ik veel van jouw recepten al van internet, je zoete aardappelpannekoekjes met mango zijn hier favoriet!!

  8. Annet Bosman op

    Wat een prachtig boek. Een mooie aanvulling met nog meer inspiratie om gezond te eten. Hoe meer ik hier mee bezig ben hoe enthousiaster ik wordt. Een inspirerend boek als dit maakt dat het echt een lifestyle wordt.

    Wat ik nog graag zou zien is een recept voor kaassaus en recepten voor bijvoorbeeld postelijn. Ik hen sinds een jaar een moestuintje en postelijn zou makkelijk te kweken zijn maar ik heb geen idee wat je daar mee kunt doen

  9. Hoi Reny,

    wat een uitdagende vraag. Je hebt al zoveel recepten op je website staan. Ik ging eens al je recepten weer doornemen en kwam zoveel inspiratie tegen!

    Wat ik nog wel graag zou zien is gezonde recepten voor broodbeleg zoals zelf pasta, pindakaas of een wortelspread maken.

    Groeten,

    Joyce

  10. Wauw wat een mooi boek, ziet er heel goed uit. Ik zou dit boek met pure ingrediënten erg graag willen winnen!
    TIP: misschien zou je een recept met spruitjes kunnen verzinnen! Ik vind het altijd zo zonde dat deze groente in de stamppot wordt verstopt. Ik vind spruitjes heel lekker maar weet nooit zo goed wat ik er mee aanmoet.
    Groetjes!

  11. Ik zou graag een gezonde en voedzame vulling van het lunchbakje voor mijn 3 jarige held willen hebben. De alternatieven voor brood welke op de site staan vindt hij ‘niet lekker’. Het is te compact van structuur. Daarnaast lust hij ook veel groente niet. Kortom een uitdaging. Zijn broer eet alles, zijn broodbakje is snel gevuld. Mocht je nog een leuke voedzame creatie hebben die luchtig van structuur is en goed kan dienen als lunch dan houd ik me aanbevolen!

  12. Wat een leuke winakties allemaal! Geweldig.
    Ik zou dit boek natuurlijk ook graag winnen.
    Nu de herfst weer begonnen is zou ik graag wat recepten met paddestoelen zien of gezonde stamppotjes met zoete aardappel.
    Ook recepten van broodvervangers zijn welkom. Altijd maar yoghurt als ontbijt gaat zo vervelen… Denk daarbij aan diabetici, die toch al zo moeten opletten met het eten..
    Succes!

  13. Als jij zegt dat het een must have is op de boekenplank welke andere woorden wil je nog lezen om het te winnen?
    Lijkt me een fantastisch boek! Mijn brievenbus is geduldig en heb ruimte op mijn kookboeken plank

  14. laura van geyt op

    Hallo, dit ziet er een geweldig boek uit! ik ben pas een moestuin begonnen dit jaar, dus dat zou van pas komen om aal mijn verse groenten en fruit te verwerken. een ideetje voor jou, zijn recepten van gezond ijs om te maken. gezond eten lukt me goed, maar ijs achterwege laten iets minder 😀

  15. Wat een mooi boek! Die zou ik graag lezen en laten lezen door mijn man. Mijn man is verzot op mooie kookboeken, naar lust vrij weiinig,…. Hij iis verzot op stoofpotten, dus stoofpotecepten daar zou je mij blij mee maken of andere pure recepten met vlees en ergens daarin verstopte groentes
    Liefs weer, Esther

  16. Wat een geweldige winactie weer! Echt Eten klinkt als een boek waardoor ik mij graag laat inspireren en op smaakreis nemen. Ik zou heel graag op jouw website eens een groente-ontbijtje terugzien. Ook ideeen voor gezonde, heerlijke smeersels op brood of nog beter een alternatief op die eeuwige saaie boterham voor in de lunchbox naar school/werk zijn meer dan welkom!

  17. Heeeeuuul mooi boek! Leuke winactie!

    Wat ik graag nog van jullie leer is het maken van een:

    peperkoekmannetje met glazuur

    Heeeeerlijk voor de periode die aanbreekt van Sinterklaas en Kerst

    Blijf vooral doorgaan met jullie leuke website!

  18. Jolande Boon op

    Tajine recepten! Zijn wij dol op! Altijd op zoek naar inspiratie op mijn pad wat uiteindelijk gaat leiden naar de leefstijl die bij me past!:-)

  19. Ik zou heel graag snelle, voedzame recepten willen. En dan niet groente,vlees, kruiden en dan wokken. Iets specialees. …… dat net ff meer.
    Succes

    Groeten mariet

  20. Wilan van de Rijzen op

    Ik vind het heerlijk om een kookboek door te bladeren, gewoon kijken naar wat voor moois er allemaal mogelijk is met pure ingrediënten. Natuurlijk maken en eten is ook wel een passie geworden. Hopelijk kan ik straks uren zoet zijn met dit boek.

  21. Alweer zo’n gaaf kado! Ik raak heel geinspireerd van jou recepten, vooral die van een lekker suikerloos tussendoortje of traktaktie die de kinderen ook lekker vinden. Misschien een idee om iets te bedenken voor verantwoorde traktaties op school?

  22. Wat een mooi boek is dit! Ik zou het leuk vinden om te zien welke gerechten je ook bijvoorbeeld kleiner kan maken en die dan lekker bij elkaar zijn, een soort tapas! Zodat je niet hoeft te kiezen tussen al dat lekkers 🙂

  23. Angelie Meijs op

    Graag zou ik een gluten-, suiker-, notenvrij brood recept tegenkomen. En dan een recept van een toch luchtig brood. Bij de meeste recepten blijft t brood vast en plakkerig of juist heel droog. Bij MYF kom ik al heel veel lekkere recepten tegen. Ik kijk altijd met belangstelling naar de fb-site!

  24. Annemiek v-b op

    Hoi Reny,
    Ik ben helemaal fan van Jonathan, super hoe hij met voedsel omgaat. Ben best nieuwsgierig naar zijn boek.
    Wat ik nog wat mis op je site is broodbeleg dat niet binnen 1 week beschimmeld is. Klinkt misschien tegenstrijdig, maar het is overigens niet de bedoeling dat er dan E-nummers aan toegevoegd worden, maar wel dat het iets is dat iets langer houdbaar is. Lekkere pindakaas, homemade sandwichspread, chocopasta, goedkope alternatieven voor dure vleeswaren etc. Uiteraard niet met bergen suiker, maar goed, dat past ook niet bij jou. Ben heel benieuwd of dat mogelijk is. Groetjes, Annemieke

  25. Graag een lekker recept met coolwrap! Dus Wraps maar ipv met tortilla met koolbladeren!
    Ben erg benieuwd!
    En zo’n mooi boek zou top staan in mn boekenkast, en levert hopelijk inspiratie op voor mijn foodblog!

  26. Wat een mooi boek! Zou ik inderdaad wel willen hebben, lijkt mij heerlijk om op de bank te doorbladeren met een lekkere tas thee…
    Welk recept ik graag zou zien verschijnen op jouw site is een lekkere, voedzame vegetarische Chili sin carne, met kidneybonen en heel veel verse groenten…
    Groetjes, Marijke

  27. dat lijkt me een leuk boek 🙂
    Ik ben zelf altijd vrij inspiratieloos met recepten dus ik heb echt wel boeken en/of internet: dus ook mind your feed nodig om iedere dag wat lekkers op tafel te krijgen. Dus ik Vind het erg lastig om te zeggen wat ik mis.
    Waar ik nog wel steeds tegenaan loop is wat de kinderen toch mee moeten als ze moeten overblijven op school. Dat eten moet dus in een rugzak kunnen, waarin het door elkaar gehusseld wordt, moet tegen de warmte van school kunnen totdat ze om 12 uur kunnen eten… Ik vind het maar lastig.
    Ook voor mezelf voor de lunch zit ik altijd te puzzelen: het moet gewoon echt iets supersnels zijn waar ik thuis ook niet al te veel tijd aan kwijt ben..
    Dus dingen voor overblijf zonder koelkast en lunches voor mezelf zijn zeer welkom 🙂

  28. Oh wat een heerlijk boek lijkt me dat! Ik heb em laatst al even doorgebladerd in de boekhandel…dit is koken naar mijn stijl. Maar ik houd ook wel van wat zoetigheid op z’n tijd en ik ben gek op taaitaai, al eet ik het al tijden niet meer. Misschien een ideetje voor een wat verantwoorder recept?

  29. Wat zou dit boek een mooie aanvulling kunnen zijn bij mijn andere boekenover ‘echt’ eten, zoals van Michael Pollan, Richard de Let, Annemarie Reuzenaar en Hilda Mossink. Ik blijf graag zoeken en leren, en ga steeds meer durven proeven van pure smaken!
    Helaas, nee , ik zit niet op Facebook maar ik lees al je blogs van A tot Z. Vind ze superinteressant, en met een knipoog geschreven!
    En recepten van gezonde stoofpotjes zijn bij ons altijd heel erg welkom!

  30. Ik ben de generatie waar Johnatan op doelt…grootgebracht met pakjes & zakjes en nooit leren koken van huis uit. Ik kan het nog steeds niet, maar ben er wel veel mee bezig. Ik wil het graag leren. Ik heb een dochtertje van bijna 2 die ik zonder pakjes-zakjes-suiker probeer groot te brengen. Dat gaat redelijk met ontbijt & diner, maar tussendoortjes vind ik moeilijk. Veel van de gezonde tussendoortjes bevatten toch veel natuurlijke suikers, en dat hoeft van mij niet twee keer op een dag. Dus daarvan zou ik graag meer willen zien!

  31. Leuk boek! Waar ik graag nog een recept voor zou zien is een gezonde lasagne of, omdat ik nu tijdelijk in Engeland woon, een gezonde versie van een sunday roast of beef wellington.

  32. Ik wil wel een zelfgemaakte ravioli recept zien! Van begin tot eind, incl deeg en dan het liefst een vega versie (met ricotta of geitenkas en pompoenvulling ofzo?) 😀

  33. Tot boek zeg!!!!
    Ik zou graag nog een recept van Chili con carne maar dan zonder de carne willen zien op de site…. Het lukt me maar niet om de saus van de vegetarische variant met zo lekker te maken……

  34. Ik heb van de week tamme kastanjes meegenomen uit het bos. Ik ben benieuwd welk recept jij hiermee zou maken. Ik kom ze op je site nog niet tegen, dus laat maar komen! Misschien staat er wel inspiratie in het ‘Echt Eten’ boek?

  35. Reny,

    Wat een fantastisch mooi boek. Ik ben gek op appeltaart maar dan wel een gezonde versie…daar kan ik niet genoeg recepten van hebben……

  36. Mijn kinderen zijn gek op aardappelpuree (uit een pakje!), spinazie a la crème en vissticks. Als jij hier een gezonde variant op kunt verzinnen zou ik je dankbaar zijn.

  37. Een recept dat ik wel eens zou willen maken is van slagroom gemaakt ijs! Zonder geraffineerde suiker, ik denk dat het niet supergezond zal zijn maar dat is toch wel iets dat ik af en toe mis in mijn leefstijl. Net als drop, hihi

  38. Het lijkt mij wel heel handig als je een lijst zou maken met hoofdingredienten voor alle maaltijden (ontbijt/lunch/diner) die je kunt gebruiken voor het samenstellen van het weekmenu.
    Bv Ontbijt: ei /quinoa/havermout etc
    Lunch: soep/salade/rijst etc
    Diner: stampot/rijst/pasta/hartige taart
    Als je hier een handig overzicht van zou hebben kun je aan de hand daarvan de verschillende maaltijden aanvullen.
    Ik vind het altijd weer lastig om een goed afwisselend weekmenu te maken.

  39. Oh wat wil ik dit boek graag winnen.
    Maar wat altijd een moeilijke “winkans”……..
    Een recept voor een lunch-to-go……..eentje die je achter het stuur kunt oppeuzelen….

  40. Dit boek lijkt me wel wat. Ik probeer zo natuurlijk mogelijk te eten in verband met een schildklierprobleem, ik denk dat dit boek daar goed op aansluit!

    Wat ik graag wil zien? Ik ben gek op de espressobrownie van de Starbucks, maar ik voel hem bij de eerste hap al op mijn heupen glijden. Een gezondere versie zou mij heel blij maken!! Verder zag ik hierboven een verzoek voor een bananenbrood zonder bananen? Dat zou ik ook wel wat vinden. Mijn partner kan niet goed tegen bananen en kan nooit met ons mee genieten.

  41. Lijkt me een prachtboek, zou dus mooi staan in mijn keuken! Ik doe dus maar lekker mee met je winactie! Ik zelf heb een chronische darmaandoening waardoor ik heel erg moeilijk verteer. Ik zou het super vinden moest je een keertje een glutenvrij, melkvrij, veggie cheese-cakeje zou ontwerpen dat nu eens niet op basis van noten en gedroogd fruit is. Weet jij wat lekkers te verzinnen wat heel licht verteerbaar is, zodanig dat ik het achteraf niet moet bekopen? Je zou een engeltje zijn! 😀

  42. Desirée Brinkhorst op

    Wat een mooi boek zeg. Ik zou graag een recept voor een gezonde, betaalbare en leuk uitziende (verder geen eisen ;-)) kindertraktatie op je site zien. En dan een traktatie die ik al een dag van te voren kan maken en niet de ochtend zelf nog in elkaar sta te flansen in alle haast hahaha.Mijn dochter is bijna jarig en ik ben nog aan het uitvinden wat nu leuk is om te maken en gezond.

  43. Oh dit boek wil ik al zo lang! Lekker ”echt” koken!
    Recepten die leuk zouden zijn: verschillende soorten broden (ook zoals bananenbrood maar dan natuurlijk die niet), spreads, of iets leuks om als traktatie uit te delen.

  44. Hedwig van 't Hoff op

    mooi boek! Ik houd van zoete aardappel, dus recepten daarmee zijn altijd goed voor meer inspiratie! En ik zou graag s een voorbeeld-eetdag van jouzelf zien. Keep op the good work!

  45. Wat een gave winactie, ik zou dit boek graag willen winnen voor mijn gezin! 😀

    Ik ken niet al je recepten maar het lijkt me een leuke en interessante aanvulling om bijv. Van populaire kant en klare sauzen of maaltijden recepten te maken hoe je dat gemakkelijk en snel zelf kunt doen met verse ingrediënten. Verder op de gezonde tour, toch 😀

    Liefs!

  46. Lijkt mij een prachtig boek!
    Ik zou graag een recept wilken zien met spruiten zodat ik ze wel lekker ga vinden!
    Is nog niet gelukt, ze stinken zo.
    Je hebt echt lekkere en toegankelijke recepten, bedankt daarvoor. Groetjes.

  47. Lekkere stamppotten zou ik graag een recept van zien en dan een speciale stamppot van een groente of combinatie die je niet snel verwacht
    ik volg je op FB Twitter en bloglovin

  48. ik zou heel graag wat recepten zien waar ik de kaas kan vervangen voor iets anders ( allergie ) bv een lasagna , het smeuige van de kaas , die de lagen verbind die mis ik .
    En ik weet zeker dat ik niet de enige ben die geen kaas kan eten !
    Ik volg je op fb en bloglovin .

  49. Melanie Huyghe op

    Waaauw!!! Wat een zalig boek !!! Ik ben trouwens grote fan van jouw blog. Zo zie je maar: ook in België zijn mensen met interesse voor gezonde en toffe recepten. Ik moet toegeven dat Nederland ver voorop is en veel geweldige blogs heeft met dit thema.
    Ik ben op zoek naar een goed recept met kokosmeel voor gezonde koekjes, cake of brood. Ik vind dat baksels met kokosmeel vaak erg klef smaken. Alle tips zijn dus welkom !!!

  50. WoW, wat ziet dit boek er mooi uit. Je hebt meerdere recepten met pastinaak op je site staan, maar ik mis een recept met aardpeer. Ik heb aardperen in de grond in mijn tuin zitten en zou graag een recept zien waar je deze vergeten groente in verwerkt. Groet Silvia

  51. Marieke de Jong op

    Pfoe… wat een stapel met reacties staan er al.

    Leuke winactie! Het lijkt me super leuk om dit boek te winnen en er mee aan de slag te gaan.

    Welk recept zou ik op je website willen zien. Lastig! Er staan al zoveel recepten op.
    Waar ik tegen aan loop (als beginnende gezonder en verantwoorde kok) is dat je bij ieder recept wel weer een ander ingrediënt nodig hebt waarvoor ik of moet wachten op de weekmarkt of naar een ander dorp moet.
    Het zou voor mij wel heel makkelijk zijn als er een basislijst met ingrediënten op de website zou staan die je standaard in je keukenkastjes moet hebben.

    Daarnaast is ons dochtertje binnenkort jarig en het lijkt me super leuk om dan cupcakes te maken met kokosmeel (ik heb ze pas geproefd van een vriendin en ik vindt ze lekker), maar dan wel met een “topping” of iets dergelijks zodat het er echt feestelijk uit ziet. –> Wat zou ik dan als topping kunnen gebruiken? (suiker- en glutenvrij)

  52. Wat leuk en handig zou zijn: recepten van “Echt Eten” voor de allerkleinste kruimel in huis, zodat ze van jongs af aan echt eten leren waarderen!

  53. Leuk boek!! Recepten die ik graag willen zien op de site…. Kindergerechten…… Veel dingen zijn wel geschikt voor kinderen maar het lijkt mij leuk om iets specifieker voor kinderen (verschillende leeftijden) te koken en bakken

  54. Ja, ja, ja….voor op de kookboekenplank in mijn nieuwe keuken. Ik wil graag een recept voor een lekkere brakke zondag waarbij je onwijs wil snacken en zondigen, maar dan toch een redelijk gezonde maaltijd kan toveren met daarbij een heerlijk gin tonic zonder alcohol of suiker.

  55. Het boek ziet er alleen al eerlijk en goed uit. Ik zou het pakjes en zakjes koken achter me willen laten en kan daarvoor alle advies en inspiratie goed gebruiken. Het boek zou bij mij in de keuken zeker tot zijn recht komen.
    Je zou voor mij eerlijke en verantwoorde broodbeleg op de site mogen zetten, vooral de zoete variant. Ik bak zelf (spelt)brood en hoef niet rigide zonder suiker te eten, maar vind het jammer om bijvoorbeeld chocoladepasta op mijn brood te smeren.

  56. Whoehaaaa……dit boek lijkt mij geweldig! Met mijn gluten-, lactose-, soja- en spinazie vrije dieet kan ik hier vast heeeeel veel inspiratie uit halen.

    Ik zou weleens een lekker recept met aardperen willen zien. Vorig jaar eens iets mee gemaakt maar viel tegen…

  57. Jonathan Karpathios, wow. Ik ben een groot van van hem. Hoop dat er in het boek ook koolhydraatarme boerenkool recepten staan. Of dat jij die post op je blog. Zelf kom ik niet verder dan geroerbakt met paprika, ui, etc. Of stamppot met koolraap I.p.v. aardappelen. En anders iets met knolselderij. Door allergie voor paddenstoelen, truffels en zuivel kan ik mijn favoriete lasagne van knolselderij met truffels en paddenstoelen niet meer eten.

  58. Ajjjj aj ajjjjj ik zie dat ik te laat ben met reageren! Maar ik had hem in mijn to do staan zonder einddatum en dan krijg je dit. Heel toevallig (of niet) heet mijn instagram echteten. Ik ben van mening dat je niet al de hypes hoeft te volgen om gezond te leven. Je gezonde verstand en ” echt eten” zijn eigenlijk de sleutels tot een gezond en healthy, happy life!! En nu weer duimen (heb inmiddels eelt ; ) )

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.