Merry X-mas! Go rock that kitchen!

0

Goedemorgen, het is zover! Vandaag is het Kerst! Dit zijn de dagen waar ik al de hele maand naartoe heb geleefd en today the magic is here… Can you feel it?! Ik kan zo genieten van deze ochtend, van het heel ontspannen opstarten en nog even niets hoeven. Van de kerstliedjes op de radio en het uitgebreide ontbijt. Uiteraard met het zelfgeknutselde kerststukje van de meiden op tafel. Van nog niet gelijk in de actiestand te hoeven schieten, omdat we pas aan het einde van de middag bij mijn ouders aanschuiven. Rustig aan, relaxen, het is Kerst. Heerlijk! Vandaag geen nieuw recept op de blog, ik neem aan dat je toch het kerstmenu nu wel compleet hebt. En dat de boodschappen zijn gedaan. Ik ga je vandaag een fijn kerstfeest wensen, en natuurlijk krijg je nog weer mijn favoriete foute kerstnummers te horen. Go rock that kitchen! En hoe kan dat nou beter dan met kerstmuziek op standje 100?!

fijne kerstdagen

Het was een weer een gigantisch drukke maand deze december. En ik ga de komende dagen dan ook echt even offline en uitloggen. Bijkomen, opladen, andere dingen doen dan werken. Een beetje vakantie vieren met de meiden en leuke dingen doen. Ik ben er echt aan toe om het koken voor nu even los te laten. Wat dat betreft ben ik met Kerst altijd wel een beetje klaar met alle gekte. Maar dat is misschien ook wel omdat ik met mijn blog natuurlijk al wéken aan het kerstkoken ben…

Wij starten vandaag dus langzaam op, ik luister de hele dag kerstliedjes en vanmiddag gaan we naar mijn ouders toe. Zelf maak ik nog wel de zalm carpaccio klaar maar verder kook ik vandaag niet. We gaan gourmetten met de hele familie en ik hoop zo dat mijn tante de tiramisu met limoncello weer heeft klaar gemaakt… Morgen trek ik de gordijnen – die we niet hebben, maar dat terzijde – dicht en ga ik de hele dag film kijken op de bank. Gok ik zo…

Kerst

Ik wil jou, mijn lieve lezer, ook heerlijke feestdagen toewensen! Sta even stil bij wat belangrijk is, geniet van de liefste mensen om je heen. Hou elkaar een keertje extra stevig vast en vertel dat je om elkaar geeft. Laat er vooral heel veel gezelligheid, liefde en warmte zijn! Heb het fijn met elkaar en feel the magic!

Goed, en als je me dan al een tijdje volgt, dan weet je dat ik een sucker ben voor foute kerstmuziek! Hoe fouter hoe beter. En wat is er nou fijner dan de muziek op volume 100 en zingend en dansend het kerstdiner voorbereiden?! Nee toch, ik kan het ook niet verzinnen. Dus chop chop, de keuken in, de kerstmuziek op en maak er geweldige feestdagen van!

Liefs, Reny

kerstrecepten

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.