Merry X-mas! Go rock that kitchen!

0

Can you feel the magic?! Vandaag is het dan zover, het is Kerst! De feestdagen van het jaar waar ik al weken naar uit kijk… En vanochtend, vandaag, waren ze daar! Heerlijk! Kerstochtend vind ik altijd zo magisch…. Ook al staat de kerstboom hier al een aantal weken, deze ochtend voelt het extra speciaal om de lampjes aan te zetten. Vandaag mag de hele dag de kerstmuziek op, steek ik de kaarsjes al overdag aan en schuiven we vanavond bij mijn ouders aan tafel om lekker samen te eten. En hoewel Kerst dit jaar anders is dan anders…. ga ik er wel weer hele fijne dagen van maken! Ik hoop dat dit voor jou ook zo zal zijn, dat je toch je fijnste mensen om je heen zult hebben en nieuwe herinneringen zult maken. Vandaag verschijnt er geen nieuw recept, ik hoop dat je al helemaal voorbereid bent! Ik ga je wel heerlijke feestdagen wensen en uiteraard  – dat doe ik elk jaar! – deel ik weer mijn favoriete foute kerstnummers met je. Zodat je die kitchen straks helemaal kunt gaan rocken!

Kerst

Vanochtend starten we rustig op…. en maken we een uitgebreid kerstontbijt klaar. Lekker keuvelen in huis, een filmpje kijken op de bank, misschien nog een flinke wandeling. Het zijn ook vooral dagen waarop we even niet zoveel hoeven en een beetje zien wat de dag brengt en waar we zin in hebben. Vanavond schuiven we met een heel klein clubje aan bij mijn ouders en ik heb als voorgerecht mijn recepten voor bospaddenstoelensoep met truffelolie én kalkoen ragout met kastanjechampignons klaar gemaakt. We zijn vanavond niet compleet met het hele gezin en dat zal vast wel even gek zijn. Wel weet ik dat we gaan genieten van elkaars aanwezigheid én van lekker eten! Kom maar door met Kerst 2020!

kerst

Tweede kerstdag is bij ons traditiegetrouw de dag waarop we niet uit onze joggingbroek of pyjama komen, de kussens voor de bank gooien, de hapjes de hele dag op tafel staan en we een filmmarathon houden. Het is de afgelopen maanden druk geweest, het tijd om even uit te loggen. Letterlijk en figuurlijk. Even offline te gaan en vakantie te vieren met mijn meiden. Ik heb nog helemaal geen plannen gemaakt en dat voelt eigenlijk gewoon wel erg lekker. Zien wat de komende weken ons gaat brengen en vooral weinig moeten. Het was voor ons allemaal een raar jaar, dus ik hoop dat jij ook even rust kunt pakken.

kerst

Ik ga je vandaag vooral ook hele fijne Kerstdagen wensen!! Dat het warm, liefdevol, gezellig en fijn mag zijn om met jouw dierbaren samen te zijn. Dat er nieuwe herinneringen gemaakt worden en dat jullie genieten van deze magie. Zoek vooral je favoriete kerstrecepten er nog bij en duik straks lekker de keuken in. Uiteraard deel ik weer mijn favoriete foute kerstmuziek met je, dat kookt zo lekker! Meedansen en meezingen mag absoluut!

Kerst

De komende dagen tot aan Oudejaarsavond heb ik nog heel wat lekkere borrelhapjes voor je klaar staan. Want ook dat feestje vieren we natuurlijk goed! Je krijgt nog een jaaroverzicht van me, met de allerlekkerste blogs van 2020. En natuurlijk ga ik in 2021 weer verder met jullie inspireren met lekkere, makkelijke recepten.

Kerst

Voor nu. Ga ik je heerlijke Kerstdagen toewensen! Geniet in alle liefde met de leukste mooiste mensen om je heen. Wees dankbaar, wees gelukkig, ik wens het je zo toe. Sta even stil bij alle mooie momenten van dit jaar en van alle liefde die er met deze dagen in extra overvloed mag zijn! Duik nu lekker de keuken in, zet de kerstmuziek hard op en GO rock that kitchen!

Heel veel liefs, Reny

Kerst

Now, GO rock that kitchen met mijn favo foute kerstnummers!

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | YouTube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.