Snij de kalkoenfilets in 4 gelijke plakken. Leg op elke filet een stukje huishoudfolie en gebruik een vleeshamer of steelpan om de filet nog wat dunner te slaan. Als je slim bent, dan vraag je of de poelier of slager dit even voor je doet!…
Bestrooi de kalkoenfilets met een snuf peper en leg dan op elke filet een plak Parmaham.
Gebruik de cocktailprikkers om op de filets de blaadjes salie vast te zetten. Prik per filet 1 blaadje salie in de Parmaham.
Zet de koekenpan op het vuur en laat hier de boter in smelten.
Leg de saltimbocca van kalkoen in de pan, met de Parmaham aan de bovenkant. Bak de onderkant 2 a 3 minuten en draai de filets dan voorzichtig om. Bak de andere kant van de saltimbocca ook 2 a 3 minuten.
Schep dan de kalkoenfilets uit de pan en leg ze op een bord. Dek af met aluminiumfolie zodat het vlees zacht blijft en niet uitdroogt. Zet het vuur nog niet uit.
Schenk de Marsala wijn (witte wijn kan ook) in de koekenpan en steek met een spatel de aanbaksels van het vlees los. Laat de saus voor bij de saltimbocca van kalkoen even pruttelen, tot het iets ingedikt is.