Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet de muffinvorm in. Heb je geen muffinvorm? Geen probleem. Bekleed dan de bakplaat met een vel bakpapier.
Maak het blik croissantdeeg open en rol voorzichtig het deeg uit op een schoon oppervlak. Snij het deeg alléén op de verticale lijnen door. Je hebt zo 3 gelijke stukken croissantdeeg.
Druk de schuine naden van het croissantdeeg iets naar elkaar toe zodat je een rechthoekig vel deeg hebt.
Snij de rode puntpaprika in kleine blokjes.
Knip de dille van de takjes en meng deze met de crème fraiche. Smeer de velletjes croissantdeeg met de crème fraiche.
Leg hierop een plak gerookte zalm en verdeel wat stukjes paprika over de zalm.
Rol de vellen croissantdeeg strak op en snij met een scherp mes uit elk vel 3 rolletjes. Zet de rolletjes rechtop in de muffinvorm of op het bakpapier.
Bak de croissant rolletjes met gerookte zalm in zo'n 15 minuten gaar en goudbruin. Gaat de bovenkant iets te hard? Dek dan de muffinvorm af met een stuk aluminiumfolie.