Ga terug
+ servings
truffel eiersalade, eiersalade, eiersalade recept, eiersalade truffelmayonaise

Truffel eiersalade met bieslook

Makkelijk recept voor zelfgemaakte eiersalade met truffelmayonaise en bieslook.
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Totale tijd: 10 minuten
Lunch
Nederlands
Borrelhapje, Feestelijk, Snack
Porties: 1 schaaltje

Ingrediënten

  • 6 eieren
  • 2 eetlepels truffel mayonaise
  • 1 eetlepel yoghurt
  • snuf zout
  • 4 takjes bieslook (vers)

Bereiden

  • Doe de eieren in de pan en vul met water. Breng aan de kook en laat de eieren zeker 8 minuten koken. Ze moeten hard zijn en het eigeel moet gestold zijn.
  • Pel de eieren en gebruik een vork om ze fijn te prakken. Ik hou wel van een beetje structuur in de eiersalade, dus prak de eieren niet helemaal al te fijn. Doe de eieren in een schaal.
  • Voeg hier 2 eetlepels truffel mayonaise en 1 eetlepel yoghurt aan toe.
  • Knip de sprietjes bieslook fijn en voeg samen met een snuf zout toe aan de eiersalade. Roer alles nu goed door. Is de eiersalade nog niet smeuïg genoeg, voeg dan nog wat yoghurt toe.
  • Serveer met wat verse groente kiemen!
Calorieën: 393kcal | Koolhydraten: 2g | Eiwit: 33g | Vet: 27g | Verzadigd vet: 9g | Vezels: 1g

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn.

Lees meer: disclaimer
Recept gemaakt?!Tag mij op social media @MindYourFeedNL of gebruik #mindyourfeednl