Ga terug
+ servings
eiersalade met kerrie, eiersalade recepten

Eiersalade met kerrie en mosterd

Makkelijk recept voor de lekkerste frisse eiersalade met yoghurt en mosterd.
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Totale tijd: 15 minuten
Lunch
Nederlands
Borrelhapje, Lunch recepten, Salade recepten
Porties: 1 portie

Nodig

  • Snijplank
  • Schaaltje

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 2 eetlepels yoghurt
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1/2 eetlepel mosterd
  • 1 theelepel kerrie
  • 1 theelepel kurkuma
  • peper
  • zout

Bereiden

  • Doe de eieren in de pan, voeg hier water aan toe. Zet op het vuur en kook in 8 minuten hard.
  • Pel de eieren en prak ze op een snijplank. Ik gebruikte hier een vork voor, maar je kunt ook kleine stukjes snijden.
  • Maak de yoghurt, mayonaise, kerrie, kurkuma en mosterd in een schaaltje en meng goed.
  • Voeg de eieren aan het schaaltje toe en schep door de dressing. Serveer de eiersalade met kerrie en mosterd met een crackertje (de crackers op de foto komen snel online!) of op een broodje!
Calorieën: 267kcal | Koolhydraten: 3g | Eiwit: 22g | Vet: 18g | Verzadigd vet: 6g | Vezels: 1g
Recept gemaakt?!Tag mij op social media @MindYourFeedNL of gebruik #mindyourfeednl