Verwarm de oven voor op 180 graden. Laat de kokosolie smelten.
Doe de havermout met de kokosolie, honing, kokosrasp en de rasp van de schil van de limoen in de mengkom. Gebruik een pollepel om de ingredienten door elkaar te mengen. Het klopt dat dit een plakkerig beslag wordt!
Schep in elk van de muffinvormpjes een flinke eetlepel van het beslag. Dit gaat straks de cup worden. Druk het deeg in het midden wat naar beneden en aan de zijkanten tegen de wand. Zo krijg je een bakje!
Schuif de havermout cups voor 15 minuten in de warme oven.Hou de bovenkant in de gaten, elke oven is anders. Laat ze daarna volledig afkoelen in de vormpjes.
Roer het sap van ½ limoen en de kokosrasp door de kokos yoghurt.
Haal de havermout cups uit de vorm en schep in elk van de bakjes wat van de kokosyoghurt met limoen. Maak de havermouttaartjes af met blauwe bessen, wat kokossnippers en rasp van de schil van de limoen. Zet een goede kop eerlijke Café Intención koffie erbij en genieten maar!