Doe de spinazie samen met de rucola in een schaal en hussel goed door elkaar.
Knip de blaadjes dille van de takjes en voeg toe aan de schaal.
Breng een pan met water aan de kook en voeg hier de eieren aan toe. Kook ze 4 a 5 minuten, dat het ei-wit is gestold en het ei-geel nog net een beetje zacht is.
Maak ondertussen de honing-mosterd dressing klaar door de Griekse yoghurt te mengen met de honing, mosterd en een beetje olie.
Schep de avocado uit de schil en snij hier fijne plakjes van.
Pers het sap van de citroen uit en meng dit met een beetje olie. Schenk dit bij de spinazie en rucola en hussel nog een keer goed door.
Pel de eieren. Wacht nog even met doormidden snijden.
Verdeel de salade over 2 borden. Voeg dan de gerookte zalm, avocado, gekookte eieren en de Italiaanse croutons toe. Snij het ei pas doormidden wanneer je de salade opdient.
Serveer de salade met gerookte zalm, spinazie en avocado met de honing-mosterd dressing.