Kluts de eieren in een kom en voeg een snuf zout toe.
Schil de ui en snij doormidden. Snipper beiden helften. Snij de peper open, verwijder de zaadjes en hak de peper in fijne stukjes.
Zet een koekenpan op het vuur en schenk hier een scheutje olie in. Fruit ½ ui en de peper in de olie.
Voeg het geklutste ei toe aan de ui en peper en zet het vuur laag. Laat het ei langzaam stollen.
Verwijder de harde kern van de bladen van de Chinese kool en snij de bladen in smalle repen.
Zet een koekenpan op het vuur en schenk hier een scheut olie in.
Fruit de andere halve ui en voeg de Chinese kool en sugar snaps toe. Schep de groenten regelmatig om.
Voeg als laatste de taugé toe aan de Chinese kool en sugarsnaps en bestrooi de groenten met de komijn, kurkuma en nootmuskaat.
Laat de ei wrap uit de pan op een bord glijden en schep de roerbakgroenten bovenop de wrap.