Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed de bakplaat met bakpapier.
Rol de vellen croissantdeeg uit en snij vellen deeg op de geperforeerde randen los zodat je 12 driehoekjes krijgt.
Leg de vellen croissantdeeg in de vorm van een ster door de brede onderkanten in een ronde vorm tegen elkaar aan te leggen. Laat de vellen deeg iets overlappen op de binnenste ring en druk goed aan. Je hebt nu een cirkel van croissantdeeg met 12 punten.
Bestrijk de middelste ring van het croissantdeeg met de cranberry compote. Laat de punten van het deeg vrij!
Snij de camembert in plakken en leg deze dakpansgewijs op de cranberry compote.
Hak de pistachenootjes grof en ris de blaadjes tijm van de takjes. Bestrooi de camembert met pistachenootjes en tijm.
Vouw nu de punten van het croissantdeeg een beetje schuin over de vulling naar binnen toe en schuif de punt voorzichtig iets onder de middenring.
Schuif de hartige krans met cranberry en camembert zo'n 15-20 minuten de warme oven in. Warm is deze krans het lekkerst, maar afgekoeld is ie ook heerlijk!