Ga terug
+ servings
spelt wraps

Spelt wraps

Makkelijk recept om zelf wraps te maken van speltmeel
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Totale tijd: 15 minuten
Bijgerecht
Nederlands
Pannenkoeken, Vegetarische recepten, Wraps
Porties: 4

Ingrediënten

  • 250 gram speltmeel
  • 300 ml water
  • 250 ml plantaardige melk
  • 2 eieren
  • snuf zout
  • olie (om in te bakken)

Bereiden

  • Doe het speltmeel in een beslagkom en voeg het water en de melk toe. Klop tot een glad beslag. Voeg de 2 eieren toe en klop deze los in het beslag. Voeg als laatste een snuf zout toe.
  • Gebruik een koekenpan met dikke bodem, of een speciale crêpepan en doe wat olie in de pan. Laat de pan goed warm worden. Gebruik een soeplepel om wat beslag in de pan te doen.
  • Laat de wrap eerst aan 1 kant mooi bruin worden en draai de wrap nog even om zodat de andere kant ook bruin kan worden. En zo bak je een stapel heerlijke wraps!
Calorieën: 290kcal | Koolhydraten: 46g | Eiwit: 11g | Vet: 5g | Verzadigd vet: 1g | Vezels: 9g

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn.

Lees meer: disclaimer
Recept gemaakt?!Tag mij op social media @MindYourFeedNL of gebruik #mindyourfeednl