Doe de bloem in de mengkom en voeg hier het bakpoeder, de gedroogde koriander en een snuf zout aan toe. Meng de droge ingrediënten door elkaar.
Voeg dan de yoghurt toe aan de mengkom en kneed tot een licht kleverig deeg voor de naan. Zet even weg om te rusten.
Schenk de olie in een schaaltje en pers de knoflook erbij uit.
Bestrooi een schoon werkblad met wat bloem. Verdeel het deeg voor de naan in 4 gelijke delen. Verwarm de grillpan op het vuur.
Druk het bolletje deeg met je handen uit tot een plat brood van ongeveer 1 cm dik. Je zult zien dat het deeg wat terug veert, rek het goed uit en leg het dan in de warme grillpan.
Bestrijk de bovenkant van de naan met wat knoflook olie. Draai de naan na 2 a 3 minuten om, besmeer ook deze kant met nog een beetje olie. Wanneer aan beide zijden mooie bruine strepen zichtbaar worden en het brood begint op te bollen van de luchtbellen, kun je de naan uit de pan halen.
Bak de overige naan broodjes volgens bovenstaand recept. Bewaar eventueel onder een warme, droge doek tot het serveren.