Zet een pan met water op het vuur en breng aan de kook. Wanneer het water kookt, laat je voorzichtig de eieren in het water glijden. Kook de eieren zo'n 10 minuten.
Laat de eieren schrikken onder koud water. Schil de eieren. Laat ze nu volledig afkoelen, je kunt ze even in de koelkast zetten.
Snij de eieren over de lengte doormidden en gebruik een klein lepeltje om voorzichtig het eigeel uit het ei te scheppen.
Prak het eigeel van de eieren en meng hier de yoghurt, mayonaise en mosterd doorheen. Breng op smaak met kerrie, komijn, een snuf zout en een beetje gerookt paprikapoeder. Meng goed door.
Schep de vulling voor de gevulde eieren in een spuitzak en vul de halve eieren met de romige eiermousse met kerrie en mosterd. Maak de gevulde eieren af met wat verse tuinkers of peterselie.
Luchtdicht afgesloten kun je de gevulde eieren met kerrie en mosterd een dag bewaren.