Zet een pan met water op het vuur en breng aan de kook. Wanneer het water kookt, laat je voorzichtig de eieren in het water glijden. Kook de eieren zo'n 10 minuten.
Laat de eieren schrikken onder koud water. Schil de eieren. Laat ze nu volledig afkoelen, je kunt ze even in de koelkast zetten.
Snij de eieren over de lengte doormidden en gebruik een klein lepeltje om voorzichtig het eigeel uit het ei te scheppen.
Prak het eigeel van de eieren en meng hier de yoghurt en mayonaise doorheen. Knip de dille van de takjes en voeg samen met een snuf zout toe. Hou iets van de dille achter voor de garnering.
Schep de vulling voor de gevulde eieren in een spuitzak en vul de halve eieren met de romige eiermousse met dille.
Snij de gerookte zalm in fijne snippers. Maak de gevulde eieren af met de gerookte zalm en strooi er nog wat dille overheen.
Luchtdicht afgesloten kun je de gevulde eieren met zalm een dag bewaren.