Verwarm de oven voor op 180 graden.
Begin dan met het maken van de tomatensaus. Schil en snipper de ui, maak de knoflook schoon. Schrap de wortel en snij in fijne blokjes. Maak de bleekselderij schoon en snij heel fijn.
Verwarm wat olie in een hapjespan en fruit hier de ui in aan. Voeg de wortel en bleekselderij toe en pers de knoflook uit. Bak zo'n 5 minuten tot de ui glazig ziet.
Schenk dan de tomatenblokjes in de pan en voeg de oregano, rozemarijn en tijm en een snuf peper en zout toe en laat zo'n 15 minuten zachtjes pruttelen.
Verwarm in de koekenpan een beetje olie en voeg de gnocchi toe. Bak de gnocchi in ongeveer 5 minuten mooi bruin van buiten en gaar van binnen. Schep uit de pan.
Snij de mozzarella in blokjes.
Voeg de spinazie toe aan de pan met tomatensaus en laat slinken.
Doe de helft van de gnocchi in de ovenschaal en schenk hier de helft van de tomatensaus over heen. Bestrooi deze laag met de helft van de mozzarella.
Maak dan weer een laag met gnocchi en schenk de rest van de saus hier overheen. Bestrooi met de overgebleven mozzarella en met de Parmezaanse kaas.
Schuif de gnocchi ovenschotel voor 20 minuten in de warme oven.