Laat het bladerdeeg in zo’n 5 minuten ontdooien. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed het rooster van de oven met een vel bakpapier.
Snij de vellen bladerdeeg doormidden, zodat je 4 langwerpige velletjes krijgt.
Gebruik een scherp mes om het velletje van de worst open te snijden en verwijder dit voorzichtig.
Leg op elk velletje bladerdeeg in de lengte wat van de oude kaas. Leg hier het runderchipolata worstje op.
Rol dan het bladerdeeg om het worstje heen en druk dit op de rand goed dicht. Leg de worstenbroodjes op de naad en snij in 3 gelijke stukken. Herhaal dit voor de andere velletjes bladerdeeg.
Leg de worstenbroodjes op het bakpapier.
Kluts een ei in een schaaltje en gebruik een kwastje om de worstbroodjes aan de bovenkant te bestrijken met het ei. Strooi er nog wat sesamzaadjes overheen en schuif de worstenbroodjes voor 12-15 minuten in de warme oven. Serveer met wat curry.