Ga terug
+ servings
Omelet met zalm, gerookte zalm, spinazie, gebakken ei, luxe omelet recept, omelet speciaal, lunchen zonder brood

Omelet met zalm en spinazie

Makkelijk recept voor luxe lunch met een omelet met gerookte zalm, spinazie en roomkaas.
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Totale tijd: 10 minuten
Lunch
Nederlands
Eieren recepten
Porties: 1

Ingrediënten

  • 3 eieren
  • 50 ml plantaardige melk
  • 1 ui (klein)
  • 100 gram verse bladspinazie
  • 50 gram gerookte zalm
  • 2 eetlepels roomkaas
  • takje verse dille
  • snuf zout
  • olie (om te bakken)

Bereiden

  • Schil en snipper de ui. Verwarm wat olie in de koekenpan en fruit hier de ui in aan. Doe dan ook de spinazie in de pan en laat deze slinken.
  • Kluts de eieren los in de maatbeker en voeg hier de melk en een snuf peper aan toe.
  • Zet het vuur onder de pan laag en schenk het ei-mengsel over de groenten. Laat de omelet met spinazie langzaam garen.
  • Wanneer het ei gestold is, schep je de omelet uit de pan. Beleg met gerookte zalm, wat dotjes roomkaas en wat verse dille. Enjoy!
Calorieën: 329kcal | Koolhydraten: 15g | Eiwit: 30g | Vet: 17g | Verzadigd vet: 5g | Vezels: 4g

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn.

Lees meer: disclaimer
Recept gemaakt?!Tag mij op social media @MindYourFeedNL of gebruik #mindyourfeednl