Snij de harde uiteinden van de groene asperges. Verwarm de grillpan, laat goed heet worden en grill hier de asperges zo'n 2 a 3 minuten in, draai ze dan om en grill nog weer 2 a 3 minuten.
Breng een pan met water aan de kook. Doe de eieren in de pan en kook ze zo'n 4½ minuut, zo blijft het ei-geel straks lekker zacht.
Was de veldsla. Schep de avocado uit de schil en snij in fijne partjes. Knip alvast wat tuinkers af. Snij de gerookte zalm in plakjes.
Wanneer de asperges zijn gegrild, haal je deze uit de pan. Draai het vuur niet uit, grill nog even kort de tortilla wraps in de pan tot ze een beetje knapperig zijn.
Haal de wraps uit de pan, besmeer met de roomkaas. Beleg de ontbijt wraps met gegrilde asperges, veldsla, avocado, gerookte zalm en wat tuinkers.
Pel de eieren en leg deze on top of the ontbijt wraps. Snij ze vlak voor het serveren pas open, zodat het eigeel zo lekker uit kan lopen.