Verwarm de grillpan op het vuur, voeg geen olie toe en bak hier de plakken ontbijtspek in tot ze knapperig zijn. Schep uit de pan maar draai het vuur niet laag. Leg de sneetjes brood nog even kort in de pan tot ze lekker krokant zijn.
Schep de avocado uit de schil en prak deze fijn. Voeg een paar druppels citroensap toe en breng op smaak met peper en zout.
Eieren pocheren klinkt ingewikkeld, maar met mijn truc gaat dit zeker lukken!
Breng een pan met water aan de kook, draai dan het vuur laag zodat het water niet blijft koken, voeg de azijn toe. Breek het ei en laat het in een schaaltje glijden. Maak in de pan met water een draaikolkje door met een houten lepel snel te roeren. Laat hier het ei voorzichtig in glijden en laat zo'n 3 tot 4 minuten in het warme water draaien, tot het wit is gestold. Doe hetzelfde met het tweede ei. Schep het ei voorzichtig met een schuimspaan uit de pan.
Besmeer de sneetjes brood met de avocadospread, leg hier de plakken geroosterde spek op en druppel daar wat honing over. Leg het gepocheerde ei on top en voeg nog wat frisse tuinkers toe.