Schil de zoete aardappel en snij deze in kleine blokjes. Verwijder de steelaanzet en de kontjes van de sperziebonen en snij ze in gelijke, niet al te grote stukken. Doe de groenten samen in het stoommandje, doe een laagje water in de pan en zet het stoommandje erin. Stoom de groenten beetgaar in circa 8 minuten.
Schil en snipper de ui en maak de knoflook schoon. Haal de steel van de paprika, snij in kwarten, verwijder de zaadjes en snij vervolgens fijn.
Snij de kipfilet in blokjes.
Verwarm wat olie in de wokpan en fruit hier de ui in aan. Voeg hier de paprika en de knoflook aan toe, bak niet te lang want de knoflook mag niet aanbakken.
Doe de kipfilet nu ook in de wokpan en schep goed om. Bak de kip rondom bruin en voeg dan de ketjap, plantaardige room, sambal en wat komijn, kurkuma en nootmuskaat toe. Laat dit even zachtjes pruttelen.
Giet de boontjes en zoete aardappel af en schep in de pan bij de kip.
Terwijl de wok op het vuur staat, draai je de courgettes tot noedels.
Schep het kip-groentenmengsel uit de pan in een grote schaal. Roerbak de courgette noedels nu nog heel kort in het bakvet en voeg dan de kip en groenten weer toe. Meng alles goed, en maak de courgette noedels met kip en zoete aardappel af met gesneden lente ui en wat sesamzaadjes.