Verwarm de oven voor op 180 graden. Laat het bladerdeeg zo’n 5 minuten ontdooien. Vet de quichevormpjes eventueel in met wat boter. Ik gebruikte roomboter bladerdeeg, dus heb niet extra ingevet.
Was de courgette en paprika en snij in hele kleine blokjes. Snijd e plakjes salami in fijne reepjes en de mozzarella ook weer in blokjes.
Bekleed de quichevormpjes met een vel bladerdeeg. Druk voorzichtig aan in de boden en snij het overhangende deeg een beetje weg. Gebruik je een muffinvorm, dan maak je een soort cupje van het bladerdeeg.
Smeer 1 tl tomatenpuree per mini pizza quiche uit over de bodem van de quiche. Leg hier wat de courgette en paprika op. Verdeel de reepjes salami over de quiches en doe hetzelfde met de mozzarella.
Kluts de eieren met een garde in een schaaltje en breng op smaak met peper, zout en oregano. Schenk voorzichtig in elke mini pizza quiche wat van het ei-mengsel.
Schuif de quiches voor 20-25 minuten in de voorverwarmde oven. Je kunt ze direct serveren, maar laten afkoelen (en later weer opwarmen) kan ook! Enjoy!