Schil en snipper de ui. Maak de knoflook schoon. Snij de de rode peper fijn. Snij de zongedroogde tomaatjes in fijne reepjes. Snij de rode paprika in fijne blokjes.
Snij de chorizo in plakjes van ½ cm en daarna elk plakje in kwarten.
Verwarm de wokpan op het vuur en bak hier de chorizo en zongedroogde tomaatjes in aan.
Wanneer de worst een beetje krokant is uitgebakken, voeg je de ui, rode peper en paprika toe. Pers de teen knoflook uit boven de pan. Bak zo'n 5 minuten tot de ui glazig ziet. Voeg dan een eetlepel bloem toe aan de pan.
Schenk de bouillon en kookroom in de pan, ris de blaadjes tijm van het takje en voeg samen met de Parmezaanse kaas toe. Roer tot een gladde romige kaassaus.
Schep de bladspinazie in de pan bij de roomsaus en laat slinken.
Verwarm ondertussen de koekenpan op het vuur en voeg een flinke scheut olie toe. Doe nu de gnocchi in de pan en bak deze op middelhoog vuur in 5 minuten mooi bruin van buiten en gaar van binnen.
Schep de gnocchi vlak voor het serveren door de romige saus en maak de gnocchi met chorizo verder af met verse basilicum en eventueel nog wat Parmezaanse kaas.