Begin met het maken van de bodem voor de mango cheesecake. Zorg dat de cashewnoten minstens 2 uur in water hebben geweekt.
Ontpit de dadels en doe deze met de cashewnoten en het havermeel in de mengkom van de keukenmachine. Maal tot fijne kruimels. Doe in een schaal.
Laat de boter smelten in een pan en schenk deze dan bij de ingrediënten voor de bodem. Roer goed door, is het mengsel nog te korrelig, voeg dan nog iets meer boter toe.
Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier en klik dan de ring van de vorm weer vast. Stort de ingrediënten voor de bodem in de springvorm en spreid met de bolle kant van een lepel goed uit. Bak de bodem 12 minuten in de warme oven. Laat even afkoelen in de koelkast.
Doe de ontdooide stukjes mango samen met de kwark en honing in de mengkom van de keukenmachine en blend tot een gladde mousse.
Laat 5 blaadjes gelatine weken in water en verwarm ze dan met 2 el water in een pan zodat ze oplossen. Schenk de gelatine bij de mango mousse, roer goed door.
Schep de mango cheesecake op de bodem en zet nu voor minstens 2 uur in de koelkast.
Als laatste de passievrucht laag. Gebruik weer de mengkom van de keukenmachine om 100 gram ontdooide mango samen met 2 el water te blenden tot een gladde puree. Voeg hier de ontdooide passievrucht aan toe er roer goed door.
Laat 2 velletjes gelatine weken in water, knijp uit en verwarm ze dan met 2 el water in een pan zodat ze oplossen. Schep hier het mango - passievrucht mengsel door heen en schenk daarna uit over de mango cheesecake.
Deze mango cheesecake mag nu nog weer 2 uur opstijven in de koelkast. Je kunt deze mango kwarktaart al prima de avond van tevoren maken.