Ga terug
+ servings
tiramisu overnight oats, ontbijt tiramisu met romige havermout, de smaken van koffie en cacao, dit tiramisu ontbijtje is een perfect begin van de dag!

Tiramisu overnight oats

Makkelijk recept voor ontbijt tiramisu met havermout, espresso, kwark en cacao.
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Totale tijd: 10 minuten
Ontbijt
Nederlands
Havermout, Ontbijt recepten
Porties: 1

Nodig

Ingrediënten

  • 75 gram havermout
  • 2 el chiazaad
  • 2 el cacaopoeder
  • 2 tl honing
  • 150 ml (plantaardige) melk
  • 50 ml espresso (sterke koffie)
  • drup vanille-extract
  • snuf zout
  • 100 ml volle kwark
  • cacaopoeder
  • cacao nibs of pure chocola (voor garnering)

Bereiden

  • Voor deze tiramisu overnight oats zet je de havermout de avond van tevoren klaar.
  • Doe de havermout in een kom en schenk hier de espresso en (plantaardige) melk bij.
  • Voeg de chiazaadjes, cacaopoeder, de honing en een druppel vanille-extract en een snuf zout toe. Roer goed door en dek af.
  • Laat deze tiramisu overnight oats een nacht staan.
  • De volgende ochtend maak je de ontbijt tiramisu af door wat van de tiramisu havermout in een schaaltje of glaasje te scheppen. Doe hier een laagje volle kwark op en vul zo laag voor laag het schaaltje of glas.
  • Top de tiramisu overnight oats af met nog wat cacaopoeder en cacao nibs of stukjes pure chocolade.
Calorieën: 177kcal | Koolhydraten: 20g | Eiwit: 16g | Vet: 5g | Verzadigd vet: 1g | Vezels: 4g

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn.

Lees meer: disclaimer
Recept gemaakt?!Tag mij op social media @MindYourFeedNL of gebruik #mindyourfeednl