Verwarm de oven voor op 200 graden.
Rol het verse bladerdeeg uit en laat het vel bakpapier onder het bladerdeeg zitten.
Klop een ei los met een garde en bestrijk het bladerdeeg met een kwastje, smeer het hele vel bladerdeeg 2x in met geklutst ei (2 laagjes).
Meng de oude kaas met de Parmezaanse kaas, tijm, gerookt paprikapoeder en een snuf zout.
Bestrooi het bladerdeeg met het kaasmengsel. Zorg dat de kaas goed over het bladerdeeg verspreid is. Strooi daarna de sesamzaadjes over de kaas.
Snij nu met een scherp mes of een pizzaroller het bladerdeeg 1x over de lengte doormidden en maak er vervolgens reepjes van, van zo'n 1½ x 8 cm.
Pak elke reep aan beide uiteinden vast en draai voorzichtig in tegengestelde richting tot een mooie twist ontstaat.
Bestrijk de twist ook nog met een beetje losgeklopt ei en bestrooi met extra kaas.
Schuif dan de kaasstengels zo'n 12-15 minuten de warme oven in.