Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Leg de plakjes bladerdeeg op een schoon werkblad en laat ze even ontdooien. Ze hoeven nog niet helemaal zacht te zijn om er vormpjes uit te steken. Het makkelijkst is om een kerstboom uitsteekvorm te hebben, maar je kunt deze kerstboom pizza's ook met een scherp mes uitsnijden. Snij uit elke plak bladerdeeg een kerstboom en leg deze alvast op de met bakpapier bekleedde bakplaat.
Het bladerdeeg dat overblijft kun je opnieuw tot een deeg kneden, uitrollen en gebruiken om nog wat sterren uit te steken.
Besmeer elke kerstboom pizza eerst met wat tomatenpuree, laat hierbij de randjes van de boom vrij. Strooi nu wat geraspte kaas over de pizza's en dan kun je gaan beleggen. Ik koos voor paprika en olijven, en nog wat extra mozzarella, maar je kunt deze ingrediënten natuurlijk aanpassen aan wat de kids lekker vinden.
Snij de paprika in dunne reepjes en leg deze als een slinger over de kerstboom. De zwarte olijven en cherrytomaatjes snij je in plakjes, dit zijn de ballen in de boom. De mozzarella snij je in kleine blokjes, voor een extra sneeuwbal-effect.
Schuif nu de kerstboom pizza's de oven in en bak ze in ongeveer 25 minuten goudbruin.