Begin met het maken van de marinade voor de kip fajita's: Schenk de olie en de sojasaus in een schaal en pers hier het sap van ½ limoen bij uit. Voeg de komijn, cayennepeper, chilipoeder, gerookt paprikapoeder, cayennepeper, oregano en een snuf peper en zout toe.
Snij de kipdijfilet in lange reepjes. Voeg toe aan de marinade, hussel goed door en laat even rusten zodat de smaken goed in kunnen trekken.
Schil en snipper de ui. Maak de knoflook schoon.
Snij de paprika's in kwarten en verwijder de zaadlijsten. Snij daarna in lange repen.
Verwarm een hapjespan op het vuur en schenk een beetje olie in de pan. Fruit de ui aan, pers de knoflook uit en voeg de paprika reepjes toe. Draai het vuur laag en laat de paprika zo'n 10 minuten zachtjes stoven. Roer regelmatig door.
Schep de groenten uit de pan en bak in dezelfde pan de kipreepjes gaar en mooi goudbruin. Voeg daarna de groenten weer toe om mee te warmen.
Serveer de kip fajita's in sla wraps voor een koolhydraatarme maaltijd. Uiteraard kun je ook gewone wraps gebruiken. Serveer met een dot zure room en zelfgemaakte guacamole.