Makkelijk recept voor voedzame omelet wrap met gerookte zalm, frisse spinazie en romige roomkaas. Perfect als snelle, eiwitrijke lunch die je makkelijk kunt meenemen. Ook lekker als lichte avondmaaltijd of makkelijke lunch zonder brood.
Verhit een drupje olie in de koekepan en voeg de spinazie toe. Laat de spinazie slinken en draai het vuur dan uit, schep de spinazie uit de pan en zet even apart.
Kluts de eieren in een mengkom of schaaltje en voeg een snuf peper en eventueel zout toe. Ga je voor verse kruiden? Snij deze dan fijn en meng ze door het geklutste ei.
Verwarm nog een drupje olie in de pan en schenk het ei hierin. Laat zachtjes stollen tot de omelet gaar is.
Laat de omelet die je zo als wrap gaat gebruiken iets afkoelen. Besmeer met roomkaas, beleg met spinazie en gerookte zalm en plakjes avocado. Voeg nog wat verse tuinkers toe.
Rol de wrap stevig op en snij doormidden. Wil je de wrap de volgende dag meenemen? Laat dan helemaal afkoelen voordat je deze verpakt!