Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed de bakplaat met bakpapier.
Snij de harde uiteinden van de spruitjes weg en verwijder de buitenste blaadjes. Halveer de grotere spruiten.
Snij de fles pompoen in stukken van 2 x 2 cm.
Borstel de krieltjes schoon en halveer ze. Leg de spruitjes, pompoen en krieltjes op de bakplaat. Besprenkel met een flinke scheut olijfolie.
Kneus de knoflooktenen en leg ze samen met de takjes tijm en rozemarijn tussen de groenten. Schuif de bakplaat met spruitjes, pompoen en krieltjes voor 25 minuten de oven in.
Haal na 25 minuten de bakplaat uit de oven en sprenkel de balsamico azijn over de groenten. Leg ook de helft van de vlokken Parmezaanse kaas tussen de spruitjes, pompoen en krieltjes. Schuif nog weer voor 5 a 10 minuten de oven in.
Schep dan de spruitjes uit de oven samen met de pompoen en krieltjes op een grote saladeschaal. Voeg de gedroogde cranberries toe en de rest van de Parmezaanse kaas. Serveer warm!