Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed het rooster van de oven met bakpapier.
Boen de krieltjes schoon. Gebruik je gewone aardappels, dan zou ik ze even schillen. Halveer de krieltjes (of snij de aardappels in stukjes, even groot!) en doe ze in een pan met een laagje water. Zet op het vuur, breng aan de kook en kook de krieltjes 5 minuten voor. Giet af en laat even uitlekken in een vergiet.
Plet de teentjes knoflook met een groot mes. Je hoeft de schil niet te verwijderen.
Spreid de krieltjes uit over het bakpapier. Leg de teentjes knoflook ertussen. Ris de naaldjes van de takjes rozemarijn en de blaadjes van de takjes tijm. Verdeel deze over de aardappels.
Bestrooi met wat oregano, peper en zout en schenk een flinke scheut olijfolie over de krieltjes. Hussel eventueel even om, zodat alle aardappeltjes in de olie liggen.
Schuif nu voor 20 minuten in de warme oven. Schep halverwege even om. Enjoy!