Ga terug
+ servings
overnight oats

Overnight oats met kwark

Havermout ontbijt met kwark en vers fruit
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Totale tijd: 10 minuten
Ontbijt
Nederlands
Havermout, Ontbijt recepten
Porties: 1

Nodig

  • Kommetje
  • Afdekfolie

Ingrediënten

  • 200 ml kwark
  • 40 gram havermout
  • 1 appel (klein, zoet)
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 eetlepel pistachenootjes
  • vers fruit (blauwe bessen, vijgen, druiven)

Bereiden

  • Schep de kwark in een kommetje en voeg hier de havermout aan toe.
  • Snij de appel in fijne blokjes. Voeg toe aan de kwark, strooi wat kaneel erbij en roer de havermout met appel door de kwark. Dek het kommetje af en zet een nachtje in/naast de koelkast.
  • De volgende ochtend maak je de overnight oats af met vers fruit naar wens en fijngehakte pistache nootjes. Is je havermout ontbijt te dik geworden van een nachtje staan, voeg dan nog 1 el water toe en roer even door.
Calorieën: 277kcal | Koolhydraten: 39g | Eiwit: 29g | Vet: 2g | Verzadigd vet: 1g | Vezels: 6g
Recept gemaakt?!Tag mij op social media @MindYourFeedNL of gebruik #mindyourfeednl