- Voor deze omelet sushi rolletjes begin ik met het maken van de omelet. Kluts 4 eieren en voeg hier de oestersaus aan toe. Dit geeft een zoutige smaak aan de omelet. 
- Verwarm een druppel olie in de koekenpan en schenk het geklutste ei erin. Laat de omelet langzaam garen, zet dan het vuur uit en laat even afkoelen. 
- Rooster de sesamzaadjes even kort in een droge pan. 
- Leg een sushi-matje (of stukje plastic folie, werkt ook prima!) om een schoon werkblad. Leg hier een nori-vel op. 
- Snij de omelet doormidden en leg 1/2 omelet op het nori-vel. Leg ongeveer 50 gr gerookte zalm (in plakken) op de omelet.  
- Snij de avocado in dunne plakjes en leg ongeveer 3 stukjes avocado in de lengte op de zalm. Strooi hier wat groente kiemen en geroosterde sesamzaadjes over. Let erop dat je de bovenkant van het nori-vel vrijhoudt. 
- Begin nu met rollen, rol de omelet sushi rolletjes strak op door tijdens het rollen met je handen de vulling stevig aan te drukken. Maak het uiteinde van het nori-vel een beetje nat zodat het goed plakt. 
- Maak een scherp mes een beetje vochtig en snij ongeveer 9 rolletjes uit een nori-vel. Herhaal bovenstaand recept nog een keer voor het 2e vel en je hebt deze heerlijk omelet sushi rolletjes met gerookte zalm als perfect hapje om het weekend in te luiden!