Prak de bananen tot moes en doe in de mengkom. Voeg hier het meel, het bakpoeder en de kaneel aan toe en tik de eieren boven de kom. Schep ook de Griekse yoghurt in de mengkom.
Gebruik de mixer met garde om tot een glad beslag te komen.
Voeg de kokosrasp toe aan het beslag voor de kokos yoghurt pannenkoekjes en meng met de mixer nog 1 keer door.
Verwarm de koekenpan op het vuur en verwarm een drup olie. Gebruik een kleine saus/soeplepel om kleine beetjes beslag in de pan te scheppen. Het beslag zal iets uitlopen, zo maak je van die kleine pannenkoekjes.
Zet het vuur niet al te hoog en bak de kokos yoghurt pannenkoekjes zo’n 2 minuten, draai dan voorzichtig om en laat de andere kant gaar en mooi bruin worden. Bak door tot het beslag op is.
Serveer de kokos yoghurt pannenkoekjes met wat extra yoghurt, plakjes kiwi en een beetje krokante muesli. Geniet van de zondag!