Ga terug
+ servings
avocado toast met spinazie

Avocado toast met spinazie en kastanjechampignons

Makkelijk recept voor ontbijt of lunch van toast met avocado, spinazie en champignons
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Totale tijd: 15 minuten
Brood, Lunch, Ontbijt
Nederlands
Groente, Lunch recepten, Pasen
Porties: 1 lunch

Ingrediënten

  • 2 volkoren boterhammen
  • 1/4 avocado
  • 50 gram bladspinazie
  • 50 gram kastanjechampignons
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel balsamico azijn
  • chilivlokken
  • 1 eetlepel Parmezaanse kaas

Bereiden

  • Borstel de kastanjechampignons schoon en snij ze in fijne stukjes. 
  • Verwarm wat olie in de wokpan en bak de champignons in ongeveer 7 minuten gaar. 
  • Voeg de balsamico azijn toe samen met de spinazie en laat deze slinken. Draai het vuur uit.
  • Toast 2 volkoren boterhammen in een broodrooster of op een grillplaat.
  • Prak de avocado fijn en besmeer hier de boterhammen mee. Strooi wat chilivlokken over de avocado.
  • Schep dan de balsamico champignons met de spinazie over de avocado. Maak de avocado toast met spinazie en kastanjechampignons af met wat Parmezaanse kaas. Buon appetito!
Calorieën: 258kcal | Koolhydraten: 32g | Eiwit: 12g | Vet: 11g | Verzadigd vet: 2g | Vezels: 9g
Recept gemaakt?!Tag mij op social media @MindYourFeedNL of gebruik #mindyourfeednl