Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed de bakplaat of het rooster met een vel bakpapier.
Borstel de aardappels schoon en snij ze in partjes. Schrap de wortels en snij in plakken van ongeveer 1,5 dik. Zet een pan met water op het vuur en breng aan de kook. Doe de aardappels en wortels in de pan en kook zo’n 5 minuten voor.
Schil de ui en snij in partjes. Maak de knoflook schoon. Doe de aardappels, wortels en de ui in een grote mengkom en schenk hier de olijfolie en balsamicoazijn bij. Breng op smaak met peper en zout.
Spreid de groenten daarna uit over de bakplaat. leg de knoflook ertussen. Schuif voor 20 minuten in de warme oven.
Was de courgette, snij doormidden en daarna in plakjes. Maak de paprika schoon, snij in kwarten en daarna in reepjes. Halveer de tomaatjes.
Haal de bakplaat uit de oven, schep even om en leg daarna de courgette, paprika en tomaatjes tussen de andere groenten. Daarna leg je de runder chipolata worstjes bovenop. Schuif de bakplaat nog weer voor 20 minuten in de warme oven. Buon appetito!