Zet de kleine pan met wat water op het vuur en breng het water aan de kook. Maak de pastinaak schoon en snij in blokjes. Wanneer het water kookt, doe je de pastinaak in de pan en kook je deze circa 5 minuten.
Snij de kipfilet in stukken van ongeveer 3 cm.
nipper de ui en schil de knoflook. Snij de paprika in kleine stukjes.
Doe wat kokosolie in de pan en bak de kipfilet rondom aan. Schep de kipfilet uit de pan en gebruik het bakvet om de ui in te fruiten en de paprika te bakken. Pers de knoflook erbij uit en schep goed door.
Doe de boerenkool in de pan en meng met de ui en knoflook.
Giet de pastinaak af en doe deze bij de boerenkool.
Spoel de witte bonen af en voeg ook toe aan de pan. Schep de kipfilet door de boerenkool en voeg de tomatenblokjes toe.
Schenk een scheut witte wijn bij het gerecht en voeg de tijm, peper en zout naar smaak toe. Laat even pruttelen, een minuut of 10, zodat de alcohol kan verdampen, de tomaten wat zoeter van smaak zijn geworden en de ingrediënten goed warm zijn. Eet smakelijk!