Verwarm het wafelijzer even voor. Open het blik croissantdeeg en snij de stukjes deeg over de kartelrandjes in driehoekige punten.
Hak de peterselie en dille fijn. Meng de kruiden roomkaas met de verse kruiden.
Besmeer het croissantdeeg in het midden van de lengte (dus van de brede bovenkant naar de smalle punt) met wat kruiden roomkaas.
Rol de croissants nu op zoals je zou doen als je ze in de oven zou afbakken. Vouw wel de uiteinden goed dicht!
Leg de croissants in het wafelijzer en bak ze zo'n 4 tot 5 minuten. De roomkaas kan er wat uitlopen, dit stolt dan vanzelf. Bak alle gevulde croissants tot wafels.
Kluts de eieren en meng met een scheut melk. Breng op smaak met wat peper en zout.
Schil de avocado, verwijder de pit en snij in fijne plakken.
Verwarm de koekenpan en bak hier eerst - zonder olie - de bacon in uit tot deze knapperig is. Leg de bacon even apart op een vel keukenpapier.
Schenk daarna de eieren in dezelfde koekenpan. Begin direct met het roeren van het ei, zodat het langzaam stolt maar wel in stukjes blijft. Wanneer het ei bijna droog is, zet je het vuur uit.
Serveer de croissant wafels met het roer ei en de krokante bacon. Serveer de avocado erbij, nog een kloddertje roomkaas on top en verse peterselie.