Snij de halloumi en courgette in plakken van ongeveer 0,5 cm. Zet de grillpan op het vuur en laat warm worden. Doe er geen olie bij! Leg nu de plakken halloumi en courgette in de pan en laat op een middelzacht vuur grillen.
Tijd om te gaan snijden: de radijsjes en de aardbeien mogen in dunnen plakken. Wanneer je grote spinaziebladen hebt, kun je deze ook even wat fijner snijden. Check even bij de halloumi en courgette of het goed met ze gaat. Komen er al mooie bruine grillstrepen op te staan, dan draai ze om en grill je ook de andere kant nog even.
Doe de spinazie en de rucola in een slaschaal. Spoel de kikkererwten in een vergiet af onder wat koud water. Laat goed uitlekken en voeg toe aan de salade. Doe nu ook de aardbeien en radijsjes erbij.
Schep goed door, voeg een flinke scheut olie erbij en sprenkel wat azijn over de salade. Ik gebruikte een frambozenazijn, maar rode wijn azijn kan ook prima.
Verdeel de salade over de borden. Leg hier bovenop de gegrilde courgette en halloumi en maak af met wat verse groentekiemen. Enjoy!