Maak als eerste de marinade klaar voor de beef reepjes. Doe hiervoor het sap van de limoen samen met de olijfolie, sesamolie, sojasaus en vissaus in de schaal. Snij de rode peper in fijne ringen en pers de knoflook. Doe samen met de biefstukreepjes in de schaal, schep goed om en laat zo'n 30 minuten staan.
Snij de roosjes van de broccoli af en doe deze in de pan. Vul met een klein laagje water en kook de broccoliroosjes in 3 a 4 minuten beetgaar. Giet af en zet apart.
Gebruik dezelfde pan om de noedels in te koken. Breng water aan de kook en volg de aanwijzingen op de verpakking. De Udon noedels die ik gebruik, zijn in zo'n 8 minuten gaar.
Snij de onderkant van de paksoi en was de stengels en de bladeren. Maak de paprika's schoon. Snij van de paksoi en paprika fijne reepjes.
Zet de wokpan op het vuur. Schep de beef reepjes in de pan (de marinade hou je nog even achter) en bak het vlees kort aan. Voeg daarna de paksoi, paprika en broccoliroosjes toe en roerbak op hoog vuur zo'n 4 a 5 minuten mee. Schenk daarna de marinade weer in de pan. Voeg eventueel nog wat extra sojasaus toe.
Giet de noedels af en schep deze door de beef en paksoi.
Serveer de roerbak beef met noedels en paksoi met wat komkommer erbij. Lekker fris!