Schil de aardappels en snij in plakjes van 0,5 cm dik. Doe de aardappelschijfjes in een pan, vul met water en breng aan de kook. Kook de aardappelschijfjes in 5 minuten beetgaar.
Gebruik een wok of hapjespan om het gehakt rul te bakken. Voeg wanneer de gehakt rul is de Provençaalse groenten toe en bak nog 4 minuten mee. Breng op smaak met zout en peper.
Vet de ovenschaal in met olie en bedek de bodem met een laag aardappelschijfjes. Maak nu een laag van het gehakt-groentenmengsel en dan weer een laag aardappelschijfjes. Ga door totdat de ovenschaal gevuld is en eindig met een laag aardappelschijfjes.
Kluts de eieren en meng de room door de eieren. Schenk over de aardappels en het gehakt-groentenmengsel.
Brokkel de geitenkaas en strooi over de bovenste laag aardappelschijfjes. Schuif de ovenschaal voor 30 minuten de oven in. Verdeel over 4 borden. Enjoy!