Borstel de kastanjechampignons schoon en snij in plakjes. Schil en snipper de ui. Maak de knoflook schoon.
Verwarm wat olijfolie in de hapjespan. Fruit hier de ui in aan en pers de knoflool uit boven de pan. Voeg de kastanjechampignons toe en bak zo'n 8 minuten mee tot ze gaar zijn.
Zet ondertussen een pan water op voor de spaghetti. Kook deze volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar (al dente).
Voeg een eetlepel bloem toe aan de pan met ui en champignons en bak kort mee. Schenk daarna de bouillon en kookroom in de pan.
Voeg de Parmezaanse kaas toe en breng de roomsaus op smaak met Italiaanse kruiden, een snuf peper en zout.
Laat de romige kaassaus zo'n 5 minuten pruttelen en voeg dan de verse spinazie toe. Laat deze slinken.
Giet de spaghetti af, roer hier een scheutje truffelolie doorheen en schep dan in de pan bij de champignons met roomsaus.
Schep goed door elkaar en serveer de pasta met champignons met extra Parmezaanse kaas.