Zet een pan met water op het vuur en breng aan de kook. Voeg de eieren toe aan het water en kook ze in 10 minuten hard. Giet het water af, laat de eieren schrikken onder de koude kraan en pel de eieren.
Prak de eieren - zowel het wit als het geel - fijn en doe de eieren in een schaal. Meng met de yoghurt, truffelmayonaise, verse peterselie en een snuf peper. Voeg eventueel nog wat zout toe.
Zet een koekenpan op het vuur en bak hier de ontbijtspek in tot deze mooi krokant is.
Rooster intussen in het broodrooster de sneetjes witbrood mooi goudbruin.
Beleg 3 sneetjes witbrood met een rijke laag zelfgemaakte eiersalade. Leg hier per boterham 3 plakjes ontbijtspek bovenop.
Leg dan de overige boterhammen op de belegde sandwiches met eiersalade en ontbijtspek. Gebruik een goed scherp mes en snij ze diagonaal doormidden en daarna nog een keer door de helft.
Gebruik eventueel prikkertjes om de mini sandwiches met eiersalade en ontbijtspek te serveren.