Meng in een kom de speltbloem met de melk en de eieren. Roer met een garde tot een glad beslag.
Verwarm wat olie in een koekenpan en schep de helft van het beslag in de pan. Bak op middelhoog vuur de spelt wrap aan beide zijden mooi bruin. Er zullen bellen ontstaan in de wrap, dit is goed!
Bak beide wraps en ga dan verder met de vulling.
Giet de tonijn af en doe in een schaaltje.
Snij de avocado rondom doormidden, draai de beide kanten in tegengestelde richting en haal de helften van elkaar af. Verwijder de pit van de avocado en schep het vruchtvlees in een hoge mengbeker. Voeg hier de Griekse yoghurt en het sap van ½ limoen aan toe en doe de takjes koriander in de beker, doe naar smaak wat peper en zout erbij en gebruik de staafmixer om een gladde avocado puree te maken.
Meng de avocado puree met de tonijn.
Leg op elke wrap een handje snijbiet. Kun je dat niet vinden, gebruik dan spinazie. Schep nu het tonijn avocado mengsel over de 2 wraps, rol ze op en genieten maar!