Amuse hapje met carpaccio
Een feestelijke amusecup gevuld met malse carpaccio, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes. Klein, elegant en vol smaak — ideaal voor de feestdagen.
Bereidingstijd: 5 minuten minuten
amuse cups, amuse hapje, Amuse recepten
Servings: 20
Scherm aanhouden tijdens het koken
- 75 gram gemengde sla
- 400 gram Carpaccio (ossenhaas, flinterdun)
- Parmezaanse kaas
- pijnboompitjes
- 20 amuse cups
Leg in elke amusecup een klein beetje gemengde sla.
Verdeel de plakjes carpaccio over de cups.
Strooi er wat Parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitjes over.
Serveer direct voor de beste smaak en textuur.
Calorieën: 31kcal | Koolhydraten: 6g | Eiwit: 1g | Vet: 1g | Verzadigd vet: 0.001g | Vezels: 1g
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn.
Lees meer: disclaimer