Ga terug
+ servings
Drie makkelijke amuse hapjes in eetbare amusecups met zalm, carpaccio en filet americain – feestelijke amuses voor Kerst of diner.

Amuse hapje met carpaccio

Een feestelijke amusecup gevuld met malse carpaccio, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes. Klein, elegant en vol smaak — ideaal voor de feestdagen.
Bereidingstijd: 5 minuten
Amuse
Nederlands
amuse cups, amuse hapje, Amuse recepten
Servings: 20

Ingrediënten

  • 75 gram gemengde sla
  • 400 gram Carpaccio (ossenhaas, flinterdun)
  • Parmezaanse kaas
  • pijnboompitjes
  • 20 amuse cups

Bereiden

  • Leg in elke amusecup een klein beetje gemengde sla.
  • Verdeel de plakjes carpaccio over de cups.
  • Strooi er wat Parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitjes over.
  • Serveer direct voor de beste smaak en textuur.
Calorieën: 31kcal | Koolhydraten: 6g | Eiwit: 1g | Vet: 1g | Verzadigd vet: 0.001g | Vezels: 1g

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn.

Lees meer: disclaimer
Recept gemaakt?!Tag mij op social media @MindYourFeedNL of gebruik #mindyourfeednl