Ga terug
+ servings
Drie makkelijke amuse hapjes in eetbare amusecups met zalm, carpaccio en filet americain – feestelijke amuses voor Kerst of diner.

Amuse hapje met zalm en roomkaas

Makkelijk amuse hapje met zalm en romige roomkaas, geserveerd in een eetbare amusecup. In een paar minuten klaar en perfect voor Kerst of diner.
Bereidingstijd: 5 minuten
Totale tijd: 5 minuten
Amuse
Nederlands
amuse cups, amuse hapje, Amuse recepten
Servings: 20

Nodig

Ingrediënten

  • 400 gram gerookte zalm
  • 400 gram roomkaas
  • verse bieslook
  • 20 amuse cups

Bereiden

  • Schep met een theelepel een beetje roomkaas in elke amusecup.
  • Verdeel de gerookte zalm in kleine stukjes en leg op de roomkaas.
  • Garneer met fijngehakte bieslook.
  • Serveer direct of bewaar afgedekt in de koelkast tot gebruik.
Calorieën: 123kcal | Koolhydraten: 7g | Eiwit: 6g | Vet: 8g | Verzadigd vet: 4g | Vezels: 1g

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn.

Lees meer: disclaimer
Recept gemaakt?!Tag mij op social media @MindYourFeedNL of gebruik #mindyourfeednl