Anders dan bij pulled chicken of pulled pork – waar ik meestal een vork gebruik om het vlees uit elkaar te trekken… is het bij de oesterzwammen toch makkelijker om dit met je handen te doen!
Trek de oesterzwammen in fijne slierten. Borstel de kastanjechampignons nog even en snij deze in fijne reepjes.
Schil en snipper de ui. Maak de knoflook schoon. Snij de rode peper in fijne stukjes. De zaadjes liet ik zitten, maar hou je niet van pittig dan kun je deze verwijderen.
Verwarm de sesamolie in de wokpan en fruit hier de ui in aan. Voeg de rode peper toe en pers de knoflook uit boven de pan. Doe de oesterszwammen en kastanjechampignons in de pan en bak deze zo’n 5 minuten zachtjes mee.
Schenk de ketjap bij de pulled champignons en pers de limoen uit boven de pan. Doe ook de sambal (optioneel, ik hou van pittig!), chilisaus, paprikapoeder en Chinese 5 spices in de pan en laat nu nog 5 minuten zachtjes pruttelen tot de champignons gaar zijn en de saus wat ingedikt.
Beleg de wraps met wat gemengde sla en pulled champignons en serveer met zelfgemaakte knoflooksaus!